1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

Nie moge wykonać update.

Temat na forum 'Dla świeżaków' rozpoczęty przez Jakub Kubis, Sierpień 1, 2012.

  1. Jakub Kubis

    Jakub Kubis Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Lipiec 18, 2012
    Posty:
    7
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    http://xboxforum.pl/dla-swiezakow-79/mam-problem-z-update-138862/
    http://xboxforum.pl/dla-swiezakow-79/omijanie-updateow-139486/
    mam pewien problem nie moge robić update które są wyższe niż 2.0.12........
    nie wyskakują żadne błędy i nie zacina się, tylko update stoi w miejscu tak przy samym końcu.
    problem trwa cały czas biorąc pod uwage że mogłem zrobić update z kinect adventures, assassins creed:brotherhood i portal 2.
    próbowałem wszystkich sposobów naprawy tego które zamieszczone są na xbox.com
    czy miał ktoś podobny lub taki sam problem ?
    jak to naprawić/co z tym zrobić ?
    xbox360 arcade lt 2.0
     
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. KaBooM

    KaBooM XBOX MANIAK XBOX MANIAK Użytkownik Świeżak

    Dołączył:
    Grudzień 14, 2011
    Posty:
    972
    Polubienia:
    109
    Punkty za osiągnięcia:
    43
    masz pewnie podmieniony napęd
     
  4. Jakub Kubis

    Jakub Kubis Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Lipiec 18, 2012
    Posty:
    7
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    !malyVVV jest wyciągnięty z drugiego xboxa którego miałem bo pierwszy napęd sie zepsuł(nie czytał płyt ani piratów ani orginałów)
     
  5. Jakub Kubis

    Jakub Kubis Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Lipiec 18, 2012
    Posty:
    7
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    no i tego orginalnego nie odzyskam
     
  6. JaZz

    JaZz PlayStation 4 Ryżownik V.I.P XBOX MANIAK Użytkownik

    Dołączył:
    Luty 7, 2010
    Posty:
    1963
    Polubienia:
    359
    Punkty za osiągnięcia:
    83
    Czyli musisz wstawić taki napęd jaki był oryginalnie i zrobić update
     
  7. KaBooM

    KaBooM XBOX MANIAK XBOX MANIAK Użytkownik Świeżak

    Dołączył:
    Grudzień 14, 2011
    Posty:
    972
    Polubienia:
    109
    Punkty za osiągnięcia:
    43
    plus do tego FW z kluczem z poprzedniego napędu tego co był oryginalnie zamontowany w konsoli
     
  8. JaZz

    JaZz PlayStation 4 Ryżownik V.I.P XBOX MANIAK Użytkownik

    Dołączył:
    Luty 7, 2010
    Posty:
    1963
    Polubienia:
    359
    Punkty za osiągnięcia:
    83
    ..oczywiste,
    zapomnialem dodać:p
     
  9. onn125

    onn125 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Październik 3, 2011
    Posty:
    668
    Polubienia:
    65
    Punkty za osiągnięcia:
    28
    Miasto:
    Bytom (Beuthen)
    niekoniecznie.Podłączając napęd do kompa w jungleflasher wyświetli się klucz napędu.Wystarczy go skopiować i wklepać w manual spoof
     
Wczytywanie...

Poleć forum