1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

Nie mogę wyłączyć xbox.

Temat na forum 'Sprzęt' rozpoczęty przez Swirus, Grudzień 10, 2011.

  1. Swirus

    Swirus Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Sierpień 12, 2010
    Posty:
    154
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    16
    Miasto:
    Chicago
    Jak wyżej w temacie (dawno nie pisałem tutaj, jeśli pomyliłem dział, proszę o przeniesienie). Mam dość dziwny problem, gdy pogram dłużej na xbox i chcę go wyłączyć, wciskam przycisk off i... znika obraz i odłącza się pad, zaś zasilanie nadal działa i co 5-7 sek świeci się dioda na konsoli (tylko dioda off, żadnych więcej), a zasilacz świeci na zielono i działają wentylatorki w konsoli - wygląda jak... w stanie uśpienia :eek: Myślę że jest to wina nowego oprogramowania, czy ktoś miał podobny problem? I jak to naprawić? Uwzględni to gwarancja?
     
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. Kamilmix

    Kamilmix Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Luty 6, 2009
    Posty:
    122
    Polubienia:
    10
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Miasto:
    Ossowice
    Wyłącz w ustawieniach pobieranie w tle.

    Tapnięte z Ace
     
  4. Brudsien

    Brudsien Pomocnik Pomocnik

    Dołączył:
    Grudzień 18, 2010
    Posty:
    1860
    Polubienia:
    1
    Punkty za osiągnięcia:
    38
    Miasto:
    Katowice
    No osobiście tez tak mam w najnowszym dashu konsola nie wyłącza sie od razu, opcja pobieranie w tle nie ma znaczenia bo czy jest włączona czy tez nie jest tak samo, nawet wyciągnąłem dysk i odłączyłem internet i mimo to konsola wyłącza sie z opóźnieniem, wygląda na to ze to wina tego nowego dasha
     
  5. Swirus

    Swirus Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Sierpień 12, 2010
    Posty:
    154
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    16
    Miasto:
    Chicago
    U mnie czasem w ogóle się nie wyłącza, myślałem że to wina konsoli. Ale wygląda że to wina nowego dasha, nie wiem sam co już zrobić. Zostaje mi tylko wyłączanie z kontaktu lub listwy.

    Problemem jest chmurka, dane które są w niej zapisane nie pozwalają wyłączyć danych w tle i to jest winą. Jednak już wiem że nie jest to wina xbox, a po prostu to działanie chmurki. Zostawię więc to w spokoju i niech tak zostanie, a w by wyłączyć xboxa, wystarczy wciskać dwa razy off.
     
  6. Kuguar04

    Kuguar04 Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Grudzień 10, 2011
    Posty:
    4
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Miasto:
    Warszawa
    O, też tak wczoraj miałem .. Wyłączyłem xboxa, a on jeszcze tak szumiał głośno z 30 sekund. I się świeciła dioda co 3 sekundy.
     
  7. Brudsien

    Brudsien Pomocnik Pomocnik

    Dołączył:
    Grudzień 18, 2010
    Posty:
    1860
    Polubienia:
    1
    Punkty za osiągnięcia:
    38
    Miasto:
    Katowice
    Nie wiem czy to wina chmury bo u mnie czy to byla włączona czy tez nie jest tak samo wyłącza sie po trzech błyśnięciach diody
     
  8. z0nk31

    z0nk31 Banned V.I.P Pomocnik Użytkownik Game Master PSforum.pl

    Dołączył:
    Maj 6, 2011
    Posty:
    4925
    Polubienia:
    958
    Punkty za osiągnięcia:
    113
    Płeć:
    Mężczyzna
    Miasto:
    Łódź
    Ja nie jestem podłączony do netu i moja konsola nigdy nie wyłączy się od razu po naciśnięciu przycisku.
    Żeby od razu się wyłączyła trzeba nacisnąć przycisk włącznika 2x, nie wierzę że nikt tego nie testował przede mną. LOL, ludzie, konsola pracuje dalej bo:
    Albo pobieracie pliki z XBL i macie "pobieranie w tle"
    Albo konsola zapisuje swoje jakieś ****rele, dlatego czasem wyłącza się po kilkanaście sekund.
     
  9. Brudsien

    Brudsien Pomocnik Pomocnik

    Dołączył:
    Grudzień 18, 2010
    Posty:
    1860
    Polubienia:
    1
    Punkty za osiągnięcia:
    38
    Miasto:
    Katowice
    Widze ze nie czytałeś mojego postu, tak sie dzieje nawet jak konsola odłączona od neta i ma wyciągnięty dysk jak i plyte wiec co ma pobierać i gdzie zapisywać ?
     
  10. szymek488

    szymek488 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Lipiec 13, 2010
    Posty:
    100
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    16
    Miasto:
    Zambrów
    Wyłącz pobieranie w tle, miałem to samo mimo, że nic nie pobierałem ;))

    Sent from my xperia x8 using Tapatalk
     
  11. Paradixer

    Paradixer Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Grudzień 24, 2011
    Posty:
    1
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    jak w moim x360 ustawiłem chmurke to tez tak sie zaczeło robic ;/
     
  12. Uve xxl

    Uve xxl Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Styczeń 15, 2011
    Posty:
    91
    Polubienia:
    1
    Punkty za osiągnięcia:
    8
    Miasto:
    Oświęcim
    Po synchronizacji z chmura konsola sie wyłaczy :) czasami tez po długim graniu wentylatory wydmu****a resztki ciepłego powietrza z konsoli :)
    Ogolnie to nic złego Panowie sie nie dzieje ;)
     
  13. wib3k

    wib3k Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Listopad 3, 2010
    Posty:
    20
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Miasto:
    Grodzisk Wielkopolski
    wyłączcie chmurke i po sprawie..
     
Wczytywanie...

Poleć forum