1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

Nie moge wypalic gry

Temat na forum 'Dla świeżaków' rozpoczęty przez pop302, Grudzień 31, 2010.

  1. pop302

    pop302 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Maj 24, 2010
    Posty:
    29
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Witam

    Mam problem z nagraniem blackopsa na dvd +r dl. Moja nagrywarka to: ATAPI DVD W DH16W1P.
    Probowalem imgburnem i clonecd i nie dziala ;(.
    W imgburn mialem taki blad: set l0 data zone capacity failed reason: power calibration are error
    Pomozcie!
     
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. Darkoo19

    Darkoo19 Banned

    Dołączył:
    Czerwiec 20, 2010
    Posty:
    79
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    na pewno obraz jest ok ? przepuszczałeś przez abgx, nagrywasz z pliku .dvd ??
     
  4. pop302

    pop302 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Maj 24, 2010
    Posty:
    29
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    abgx 360 wszystko na zielono, tak daje plik .dvd
     
  5. prourug

    prourug Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Październik 28, 2009
    Posty:
    313
    Polubienia:
    16
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Miasto:
    Kutno, Poland
    Może się okazać że to wina nagrywarki niestety....dużo z nich słabo sobie radzi z dvd dl...Polecam sprawdzić na innej jeśli będzie ok masz odpowiedź na pytanie.
    Pozdrawiam
     
  6. pop302

    pop302 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Maj 24, 2010
    Posty:
    29
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    A co oznacza ten blad z img burna?
     
  7. songossj2

    songossj2 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Listopad 30, 2010
    Posty:
    54
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    Miasto:
    Pokój ok. 2x4[m]
    A płyt jakiej firmy używasz? Bo np. wczoraj dla kolegi chciałem nagrać UFC 2009 na jego płyty TDK i tylko zmarnowały się 2 płyty bo wyskakiwał w trakcie jakiś błąd, a gdy później tym samym sposobem nagrywałem na moją verbatima to bez problemu poszło. Sam chciałem kupować płyty TDK ale po tej sytuacji doszedłem do wniosku, że chyba lepiej zostane przy verbatimach.
     
  8. pop302

    pop302 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Maj 24, 2010
    Posty:
    29
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Ja 2 raz nagrywalem gre na xboxa. Uzywam dvd +r dl Philipsa.
     
  9. pop302

    pop302 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Maj 24, 2010
    Posty:
    29
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    udalo mi sie nagrac gre na inna plytke philipsa, ale pojawil sie kolejny problem.
    po wlozeniu to napedu xboxa 360 nic sie nie dzieje i nie odczytuje gry.
     
  10. prourug

    prourug Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Październik 28, 2009
    Posty:
    313
    Polubienia:
    16
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Miasto:
    Kutno, Poland
    Sprawdź płyty verbatim uznane za najlepsze do nagrywanie gier na xboxa360, choć mnie zdarza się palić jeszcze na emtecu i tez jest ok...
     
  11. pop302

    pop302 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Maj 24, 2010
    Posty:
    29
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Kupiłem 2 płytki Verbatim. Udało mi się jedną wypalić niby poprawnie. Jednak po włożeniu gry do napędu xboxa 360 wyskakuje tylko otwórz napęd. Nie wiem co robić ;/.
    --------------------------------------------------
    Layerbreak ustawiony
    Verbatimy
    2,4 speed
    Abgx360 - wszystko na zielono
     
  12. Sir Dejv

    Sir Dejv Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Grudzień 16, 2010
    Posty:
    158
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    16
    Miasto:
    Dąbrowa Górnicza.
    To ewidentnie wina nagrywarki, bo z tego co piszesz layer break ok, itp. wiec tylko naped cos jest walniety. Jak masz gwarancje to oddaj go a jak nie to oddaj do jakiegos serwisu moze.
     
  13. sledzik

    sledzik Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Grudzień 20, 2010
    Posty:
    10
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    wina napędu, po modelu widze, że jakiś hp to jest, prawdopodobnie w laptopie, tak ?

    spróbuj nagrać u kumpla jakiegoś, lub na verbatim-kę, tylko pamiętaj o możliwie najniższej prędkości.
     
  14. dav10

    dav10 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Marzec 7, 2010
    Posty:
    116
    Polubienia:
    1
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Miasto:
    Gliwice
    a jaką masz przeróbkę na Xboxie jak ixtreme 1.5 albo niżej to ci gra nie pójdzie
     
  15. pop302

    pop302 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Maj 24, 2010
    Posty:
    29
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Wszystko jasne, czeka mnie zmiana nagrywarki. Macie może jakieś pewne i sprawdzone modele?
    Chciałbym kupić taką co spokojnie nagrywa na dvd +r dl nie tylko na vierbatimach do 100 zl.
    Pozdrawiam
     
Wczytywanie...

Poleć forum