1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

Nie mogę zagrać z kolegą w bf3.

Temat na forum 'Dla świeżaków' rozpoczęty przez kornelx, Czerwiec 16, 2012.

  1. kornelx

    kornelx Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Marzec 6, 2012
    Posty:
    38
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    Kiedy chce zagrać z kolegą w bf3 to, gdy on mnie zaprasza to u mnie jest napisane, że mam sprawdzić aktualizacje, a chyba mam wszystkie potrzebne bo, gdy gram sam to na multi to mogę grać. A gdy ja jego zapraszam to u niego wyskakuje że problem z połączeniem, a sam też może grać na multi. Co zrobić?
     
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. daniel79

    daniel79 Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Czerwiec 15, 2012
    Posty:
    4
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Podejrzewam że jeden z was ma dodatek powrót do Karkland, a drugi nie, i w tym wypadku nie zagracie...
     
  4. kornelx

    kornelx Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Marzec 6, 2012
    Posty:
    38
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    Ja nie mam i on też nie ma
     
  5. daniel79

    daniel79 Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Czerwiec 15, 2012
    Posty:
    4
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    To dalej nie mam koncepcji, w BF2 tak miałem jak kolega nie miał dodatkowych map a ja miałem...
    EDIT:
    Jeszcze spójrz dobrze - bo ta gra wychodziła fabrycznie z dodatiem lub bez, czyli nie to że coś trzeba było dodatkowo instalować, tylko od razu może mieć płytę z tym dodatkiem... Na pudełku powinno być napisane bodajże...

    -=SETH=- //Nie pisz post pod postem. Używaj opcji edytuj.
     
  6. novy66

    novy66 Xbox One Xbox One Użytkownik Liga XboxForum.pl

    Dołączył:
    Luty 21, 2009
    Posty:
    4562
    Polubienia:
    270
    Punkty za osiągnięcia:
    83
    Płeć:
    Mężczyzna
    Miasto:
    Słupsk
    zaktualizujcie BF3 :)
     
  7. Tofu212

    Tofu212 Banned

    Dołączył:
    Luty 2, 2012
    Posty:
    1487
    Polubienia:
    97
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    a jesteście w tej samej sieci?
     
  8. SuchyRR

    SuchyRR Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Maj 13, 2012
    Posty:
    52
    Polubienia:
    2
    Punkty za osiągnięcia:
    8
    Miasto:
    Opole
    Jeżeli macie/masz liveboxa to trzeba troche kombinować :D

    Wysyłane z mojego WT19i za pomocą Tapatalk 2
     
  9. novy66

    novy66 Xbox One Xbox One Użytkownik Liga XboxForum.pl

    Dołączył:
    Luty 21, 2009
    Posty:
    4562
    Polubienia:
    270
    Punkty za osiągnięcia:
    83
    Płeć:
    Mężczyzna
    Miasto:
    Słupsk
    Dodatku nie było na płycie tylko kod do pobrania z XBL :)
     
Wczytywanie...

Poleć forum