1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

Nie mogę zainstalować gry.

Temat na forum 'Sprzęt' rozpoczęty przez mackoz, Kwiecień 11, 2013.

  1. mackoz

    mackoz Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Kwiecień 26, 2008
    Posty:
    85
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    Miasto:
    Toruń
    A więc tak, podmienilem w konsoli(phat) napęd na hitachi GDR i nie mogę instalować nowych gier na dysku np Forza Horizon (na innych konsolach ta płyta instalowała sie bez problemu, nagrywana ihasem bez rys). Stare gry sie instaluja takie np jak NFS shift ale czasami w trakcie gra sie scina i musze resetowac konsole. Laser wymieniłem na nowy ! Firmware w hitachi GDR to LT 3.0. Dlaczego tak sie dzieje ? musi byc spoof ? nie mam juz pomysłów
     
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. WRUB5ON

    WRUB5ON Xbox One Xbox One Użytkownik

    Dołączył:
    Styczeń 10, 2011
    Posty:
    1531
    Polubienia:
    683
    Punkty za osiągnięcia:
    113
    Płeć:
    Mężczyzna
    Miasto:
    KALISZ
    Co ci wyskakuje podczas próby zainstalowania gry?? i z jakiego napędu robiłeś spoof na Hitachi
     
  4. mackoz

    mackoz Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Kwiecień 26, 2008
    Posty:
    85
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    Miasto:
    Toruń
    no ze wyczysc szmatka czy cos takiego :) Z hitachi 47 do 78 spoof, ale nie zaznaczalem nic tam w manual spoof, poprostu zmeinilem klucz i wgralem lt3. klucz dobry na 100%
     
  5. -=DEXTER=-

    -=DEXTER=- Pomocnik Pomocnik Użytkownik

    Dołączył:
    Styczeń 8, 2008
    Posty:
    7158
    Polubienia:
    552
    Punkty za osiągnięcia:
    113
    Miasto:
    Kalisz, Poland
    Nie możesz takiego spoofa zrobić. Hitachi 47 nie obsługuje ap25 a 78 tak, stąd problem.

    Wysyłane z mojego GT-N7100 za pomocą Tapatalk 2
     
  6. mackoz

    mackoz Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Kwiecień 26, 2008
    Posty:
    85
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    Miasto:
    Toruń
    Czyli co muszę zrobić ? wgrać 2.0 ?
     
  7. -=DEXTER=-

    -=DEXTER=- Pomocnik Pomocnik Użytkownik

    Dołączył:
    Styczeń 8, 2008
    Posty:
    7158
    Polubienia:
    552
    Punkty za osiągnięcia:
    113
    Miasto:
    Kalisz, Poland
    Wsadzić hitachi 0059 lub starszy.

    Wysyłane z mojego GT-N7100 za pomocą Tapatalk 2
     
  8. mackoz

    mackoz Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Kwiecień 26, 2008
    Posty:
    85
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    Miasto:
    Toruń
    A jak wsadze 78 spoofed as 59 to beda dzialaly instalki xgd3 ? Czy tylko 59 i lt2.0 ratuje ?
     
  9. Remix27

    Remix27 Banned

    Dołączył:
    Luty 13, 2013
    Posty:
    1038
    Polubienia:
    127
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    Miasto:
    Nie Pamietam
    To sa dwa inne napedy. Musisz ten 59 i gry nagrywac xgd3 ihasem na lt 2 wgranym do hitachi.
     
  10. mackoz

    mackoz Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Kwiecień 26, 2008
    Posty:
    85
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    Miasto:
    Toruń
    Mam wypalone ihasem, wczesniej sie instalowalo na innych konsolach :D wgralem lt2.0 gra działa, ale zainstalowac sie nie da :(
     
  11. Remix27

    Remix27 Banned

    Dołączył:
    Luty 13, 2013
    Posty:
    1038
    Polubienia:
    127
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    Miasto:
    Nie Pamietam
    a gra napewno przeszła weryfikacje?
     
Wczytywanie...

Poleć forum