1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

Nie moge zainstalowac xex menu

Temat na forum 'Dla świeżaków' rozpoczęty przez ppanda1995, Sierpień 10, 2013.

  1. ppanda1995

    ppanda1995 Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Sierpień 10, 2013
    Posty:
    19
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Witam kupilem x boxa 360 LT 3.0 przerobionego postepuje wedlug instrukcji do wgrania xex menu gdy podlaczam pendriivea wchodze w urzadzenia pamieci masowej wybieram pedrivea nastepnie wersje demonstracyjne i pisze mi ze to xex menu jest uszkodzone co mam zrobic?

    Mam pytanie czy pod lt 3.0 moge wrzucac gry z pendrivea na dysk w x boxie
     
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. akir

    akir Xbox One Xbox One V.I.P Pomocnik Użytkownik PSforum.pl

    Dołączył:
    Grudzień 23, 2008
    Posty:
    12080
    Polubienia:
    1068
    Punkty za osiągnięcia:
    113
    Miasto:
    Bielsko-Biała
    Xex menu nie jest do lt tylko na przeróbkę rgh. Nie pograsz bez płyt na lt

    Wysyłane z mojego GT-N7000 za pomocą Tapatalk 2
     
  4. Imperial BoRo

    Imperial BoRo Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Maj 9, 2013
    Posty:
    389
    Polubienia:
    31
    Punkty za osiągnięcia:
    28
    LT to przeróbka napędu! Nie odpalisz na tym hombrew
     
  5. ppanda1995

    ppanda1995 Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Sierpień 10, 2013
    Posty:
    19
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    czyli pozostaje mi tylko kupic plyty 2 warstwowe i nagrywac ?
     
  6. akir

    akir Xbox One Xbox One V.I.P Pomocnik Użytkownik PSforum.pl

    Dołączył:
    Grudzień 23, 2008
    Posty:
    12080
    Polubienia:
    1068
    Punkty za osiągnięcia:
    113
    Miasto:
    Bielsko-Biała
    Tak

    Wysyłane z mojego GT-N7000 za pomocą Tapatalk 2
     
  7. Imperial BoRo

    Imperial BoRo Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Maj 9, 2013
    Posty:
    389
    Polubienia:
    31
    Punkty za osiągnięcia:
    28
    ty po prostu nie wiesz co kupiłeś \0/
    do lt potrzeba płyt dvd+r dl 8,5gb najleiej verbatimy i oczywiście nagrywarka ihas 124b
    a tak dla pewności konsola startuje tobie od razu czy trzeba poczekać żeby się załączyła ?
     
Wczytywanie...

Poleć forum