1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

NIe mogę zalogować się na Live ;d

Temat na forum 'Konsola' rozpoczęty przez XertisPL, Lipiec 6, 2012.

  1. XertisPL

    XertisPL Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Październik 25, 2011
    Posty:
    52
    Polubienia:
    1
    Punkty za osiągnięcia:
    8
    Witam loguje sie na konto i mam taki komunikat ;d

    [ foto robione tele wiec bez napiny ze kalkulatorem :D ]

    ImageShackŽ - Online Photo and Video Hosting

    Potem daje testuj polaczenie

    ImageShackŽ - Online Photo and Video Hosting


    i troche dziwny wynik wszystko ok a i tak nie moge sie logowac ? o co kaman ktos moze wie ?
     
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. seski

    seski Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Czerwiec 12, 2010
    Posty:
    25
    Polubienia:
    1
    Punkty za osiągnięcia:
    3
    No niestety, mam dziś tak samo. Z tym, że u mnie test sieci raz przechodzi, a raz nie.
    Padł im system, zobacz co sie dzieje na xbox.com
     
  4. sebakwiatek89

    sebakwiatek89 Banned

    Dołączył:
    Styczeń 12, 2010
    Posty:
    135
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    Miasto:
    ŁDZ
    fajnie że wykupuję golda i nie mogę korzystać... kpina :/
     
  5. XertisPL

    XertisPL Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Październik 25, 2011
    Posty:
    52
    Polubienia:
    1
    Punkty za osiągnięcia:
    8
    AHA
    mi sie tak 1 raz zdarzylo od 2 lat
    ciekawe kiedy to naprawia ;D

    w BF3 trzeba grac
     
  6. novy66

    novy66 Xbox One Xbox One Użytkownik Liga XboxForum.pl

    Dołączył:
    Luty 21, 2009
    Posty:
    4555
    Polubienia:
    270
    Punkty za osiągnięcia:
    83
    Płeć:
    Mężczyzna
    Miasto:
    Słupsk
  7. pattro

    pattro Użytkownik Użytkownik Świeżak

    Dołączył:
    Wrzesień 19, 2010
    Posty:
    27
    Polubienia:
    1
    Punkty za osiągnięcia:
    3
    Miasto:
    Gorzów Wlkp.
    no to widzę ze nie jestem sam.. ja tu umówione mecze w Fife a tu takie jaja.. na początku bałem się ze to coś z netem u mnie ale widzę ze też tak macie. Co jest przyczyną wiadomo?
     
  8. XertisPL

    XertisPL Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Październik 25, 2011
    Posty:
    52
    Polubienia:
    1
    Punkty za osiągnięcia:
    8
    . wchodze w ten link i takie gowno duze :D naprawde im cos sie z*****o :D

    [SUB]
    Kod:
    Server Error in '/' Application.
    Runtime Error
    Description: An application error occurred on the server. The current custom error settings for this application prevent the details of the application error from being viewed remotely (for security reasons). It could, however, be viewed by browsers running on the local server machine.
    
    Details: To enable the details of this specific error message to be viewable on remote machines, please create a <customErrors> tag within a "web.config" configuration file located in the root directory of the current web application. This <customErrors> tag should then have its "mode" attribute set to "Off".
    
    
    <!-- Web.Config Configuration File -->
    
    <configuration>
        <system.web>
            <customErrors mode="Off"/>
        </system.web>
    </configuration>
    
    
    Notes: The current error page you are seeing can be replaced by a custom error page by modifying the "defaultRedirect" attribute of the application's <customErrors> configuration tag to point to a custom error page URL.
    
    
    <!-- Web.Config Configuration File -->
    
    <configuration>
        <system.web>
            <customErrors mode="RemoteOnly" defaultRedirect="mycustompage.htm"/>
        </system.web>
    </configuration>
    
    [/SUB]
     
  9. sebakwiatek89

    sebakwiatek89 Banned

    Dołączył:
    Styczeń 12, 2010
    Posty:
    135
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    Miasto:
    ŁDZ
    to pewnie Lato zablokował XBL bo dzieciaki wolą FIFE 12 zamiast wyjść i potrenować :p
     
  10. Addissek

    Addissek Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Grudzień 9, 2009
    Posty:
    77
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    Miasto:
    Kielce
    Mam identyczny blad na xboxie, a jak wchodze na strone xbox.pl i sie loguje wyskakuje mi "O nie... to nie powinno było się zdarzyć.
    Wydaje się, że wystąpił błąd w systemie."
     
  11. XertisPL

    XertisPL Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Październik 25, 2011
    Posty:
    52
    Polubienia:
    1
    Punkty za osiągnięcia:
    8
    :D

    [​IMG]

    zna ktos problem tej przyczyny ? wszyscy tak maja ?
     
  12. Zozoll

    Zozoll Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Czerwiec 30, 2012
    Posty:
    3
    Polubienia:
    1
    Punkty za osiągnięcia:
    3
    Też tak mam ;/ może hakierzy na MS teraz obrali cel :p?
     
  13. novy66

    novy66 Xbox One Xbox One Użytkownik Liga XboxForum.pl

    Dołączył:
    Luty 21, 2009
    Posty:
    4555
    Polubienia:
    270
    Punkty za osiągnięcia:
    83
    Płeć:
    Mężczyzna
    Miasto:
    Słupsk
    Zapewne wszyscy :)
     
  14. seski

    seski Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Czerwiec 12, 2010
    Posty:
    25
    Polubienia:
    1
    Punkty za osiągnięcia:
    3
    A w BF-a chciałoby się pyknąć...
     
  15. sebakwiatek89

    sebakwiatek89 Banned

    Dołączył:
    Styczeń 12, 2010
    Posty:
    135
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    Miasto:
    ŁDZ
    stronka działa! już...
     
  16. martin288

    martin288 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Listopad 20, 2010
    Posty:
    83
    Polubienia:
    1
    Punkty za osiągnięcia:
    8
    Miasto:
    Warszawa
    ale zalogować sie do live wciaz nie mozna
     
  17. Xolorian

    Xolorian Banned

    Dołączył:
    Grudzień 28, 2009
    Posty:
    68
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    Tak stronka działa ale live nadal nic.
     
  18. pattro

    pattro Użytkownik Użytkownik Świeżak

    Dołączył:
    Wrzesień 19, 2010
    Posty:
    27
    Polubienia:
    1
    Punkty za osiągnięcia:
    3
    Miasto:
    Gorzów Wlkp.
    Xbox Live dalej nie działa ;/
     
  19. Nocnyy

    Nocnyy Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Czerwiec 24, 2011
    Posty:
    22
    Polubienia:
    1
    Punkty za osiągnięcia:
    3
    U mnie już się zalogowało lecz nie uznaje mi konta gold, gdy klikam gra online w bf3 pisze że moje konto nie ma uprawnień a jadę na kodach na 48h i nawet po wpisaniu nowego nadal się nie da grać ;/
     
  20. TheSkater59

    TheSkater59 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Czerwiec 27, 2011
    Posty:
    58
    Polubienia:
    2
    Punkty za osiągnięcia:
    8
    Miasto:
    Polska :)
    tez tak miałem 2 dni temu , usunelem profil i pobrałem go ponownie jednak trochę trwało to pobieranie ~10min , xb nie mógł się podłączyć do xbl no ale jakoś poszło ;p
     
Wczytywanie...

Poleć forum