1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

nie mogę zmienić proporcji ekranu

Temat na forum 'Kosz' rozpoczęty przez xboxvip, Grudzień 11, 2009.

  1. xboxvip

    xboxvip Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Listopad 19, 2009
    Posty:
    1
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Witam. Wie ktoś może dla czego nie można zmienić proporcji ekranu w menu Xbox 360. Mam telewizor 16:9 a obraz przez HDMI na telewizorze jest w 4:3. Opcja zmień proporcje jest niedostępna. Mogę tylko wybierać pomiędzy (720p,1080p). Dzieje się tak po zmianie kabla HDMI na inny(na starym było OK). Dodam też że nowy kabel jest dobry testowałem na innym urządzeniu.
     
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. Dixon37

    Dixon37 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Grudzień 9, 2009
    Posty:
    11
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Miasto:
    Warszawa
    Kabel beznadziejny. W telewizorze nie możesz przestawić formatu ekranu dla wyjścia hdmi?
     
  4. rafaltomb

    rafaltomb Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Październik 26, 2009
    Posty:
    54
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    Na pilocie od tv powinien być przycisk do zmieniania rozdzielczości ...
     
  5. tinOFbeer

    tinOFbeer Banned Użytkownik

    Dołączył:
    Grudzień 9, 2008
    Posty:
    147
    Polubienia:
    1
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Miasto:
    Breslau
    Masz wlaczona funkcje - "Wlacz wykryte ustawienia" w ustawieniach obrazu?
     
  6. peja101

    peja101 Banned

    Dołączył:
    Październik 11, 2009
    Posty:
    36
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    Miasto:
    100-lica
    Kup lepszy kabel to będzie działać.
     
  7. xboxvip

    xboxvip Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Listopad 19, 2009
    Posty:
    1
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Panowie dziękuje bardzo. Pomogła zmiana Ratio na pilocie TV z 4:3 na 16:9 :D Sorki za kłopot szukałem różnych opcji w menu konsoli a nie pomyślałem że coś się w tv przestawiło po zmianie kabla na inny. Jeszcze raz wielkie dzięki!
     
  8. tinOFbeer

    tinOFbeer Banned Użytkownik

    Dołączył:
    Grudzień 9, 2008
    Posty:
    147
    Polubienia:
    1
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Miasto:
    Breslau
    Co ma kabel do proporcji obrazu? Czytajac twoje posty odnosze wrazenie, ze piszesz aby sobie popisac - niedosc, ze nie pomagasz to jeszcze wprowadzasz w blad. Nieznasz sie to sie nie wypowiadaj! A jesli juz tak bardzo chcesz to poszukaj gdzies jakis pewnych informacji na dany temat. Kolega nie daj boze, ze by poszedl i kupil lepszy kabel i co? Pieniadze wydane nadaremnie a problem by zostal.
     
Wczytywanie...

Poleć forum