1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

Nie mogę znaleźć sterów do napędu w kompie.

Temat na forum 'Kosz' rozpoczęty przez fcrekin, Wrzesień 22, 2011.

  1. fcrekin

    fcrekin Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Wrzesień 16, 2011
    Posty:
    24
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Witam, mam dvd HL-DL-ST gsa-t10n, ale nigdzie nie potrafię znaleźć sterowników, proszę o pomoc.
     
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. Altres

    Altres V.I.P V.I.P Użytkownik

    Dołączył:
    Marzec 23, 2009
    Posty:
    2387
    Polubienia:
    130
    Punkty za osiągnięcia:
    63
    Miasto:
    Głuchołazy
    Pierwsze słyszę o sterownikach do napędu, bez nich powinno działać, co dokładnie się dzieje?
     
  4. fcrekin

    fcrekin Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Wrzesień 16, 2011
    Posty:
    24
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
  5. Abaddone`

    Abaddone` Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Maj 11, 2010
    Posty:
    500
    Polubienia:
    1
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Miasto:
    Krk
    jak dla mnei tomasz cos z napedem a nie ze sterownikami ;)) a to zonk :D
     
  6. fcrekin

    fcrekin Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Wrzesień 16, 2011
    Posty:
    24
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    wcześniej nagrałem 4 gry bez problemu.
     
  7. Abaddone`

    Abaddone` Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Maj 11, 2010
    Posty:
    500
    Polubienia:
    1
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Miasto:
    Krk
    Ja ci powiem, ze tez taki problem mialem i mam do dzis dlatego nie nagrywam u siebie gier bo bledy mi wykakują i szkoda mi plytek. Jak dla mnie to cos z napedem. Pare plytek sie nagralo a potem bledy zaczely wyskakiwac
     
  8. Altres

    Altres V.I.P V.I.P Użytkownik

    Dołączył:
    Marzec 23, 2009
    Posty:
    2387
    Polubienia:
    130
    Punkty za osiągnięcia:
    63
    Miasto:
    Głuchołazy
    Wejdź w ustawienia I/O i buffor zwiększ do 128mb powinno być ok.
     
Wczytywanie...

Poleć forum