1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

Nie mogę zrobić aktualizacji dasha na 13599 w liteon 838 v1.

Temat na forum 'Dla świeżaków' rozpoczęty przez VerbatimekPL, Październik 13, 2011.

  1. VerbatimekPL

    VerbatimekPL Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Luty 10, 2009
    Posty:
    17
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Witam,
    Tak jak w temacie, za żadne chiny nie chcę mi zrobić aktualizacji w liteonie 838 v1, ani z pendrive'a, ani z płyty. Wgrałem już OFW i dalej to samo, cały czas wywala błąd. Nie mam pojęcia jak przeskoczyć z LT 1.1 na LT 2.0. W tej chwili mam dasha 2.0.13146.0. Dokładny kod błędu to: 335A-351F-1600-0703-C000-0099
     
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. skoti18

    skoti18 Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Wrzesień 24, 2011
    Posty:
    5
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    mam podobnie nie umie zrobic aktualizacji a mam obecnie 12625 jak sie z tym uporac za kazdym razem blad pod koniec czy z pena, cd, internet
     
  4. KamileQ

    KamileQ Banned

    Dołączył:
    Sierpień 18, 2008
    Posty:
    797
    Polubienia:
    2
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    Miasto:
    Wieliczka
    A macie org. Napedy czy spoof?

    Sent from my X8 using Tapatalk :)
     
  5. skoti18

    skoti18 Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Wrzesień 24, 2011
    Posty:
    5
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    ja mam spoofa samsung na liton
     
  6. KamileQ

    KamileQ Banned

    Dołączył:
    Sierpień 18, 2008
    Posty:
    797
    Polubienia:
    2
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    Miasto:
    Wieliczka
    No to aktualka nie przejdzie. Wgraj soft do samsunga bez spoofa, zaaktualizuj i wgraj soft ze spoofem.
     
  7. skoti18

    skoti18 Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Wrzesień 24, 2011
    Posty:
    5
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    a i jeszcze jedno wszystkie gry odpalaja no wiadomo oprocz nowych bo te wymagaja aktualizacji ktora nie przechodzi cala
     
  8. skoti18

    skoti18 Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Wrzesień 24, 2011
    Posty:
    5
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    a gdzie znajde takiego tutka jak to zrobic?
     
Wczytywanie...

Poleć forum