1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

Nie może odczytać gry.

Temat na forum 'Dla świeżaków' rozpoczęty przez czerwin97, Sierpień 8, 2012.

  1. czerwin97

    czerwin97 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Kwiecień 5, 2012
    Posty:
    20
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Miasto:
    Białogard
    Witam. Mam nową przeróbkę LT+3.0 i najnowszy Dash. Nagrywam gry na płytach EMTEC . Assassin's creed Revelation działa bez problemów. Niestety gdy pobrałem The Run oraz UFC Undisputed 3, to wyskakuje mi, że nie może odczytać płytki i że mam przeczyścić ją szmatką lub zresetować konsole. Robię to co każą lecz nie pomaga. Przy Assassinie czasem też tak się robi ale rzadko. Proszę o pomoc.
     
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. harrymason88

    harrymason88 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Październik 6, 2011
    Posty:
    437
    Polubienia:
    76
    Punkty za osiągnięcia:
    28
    Płeć:
    Mężczyzna
    Miasto:
    BDG
    Moim zdaniem emtec to chyba najgorsze plytki spróbuj chociaz na platynkach-esperanza mam Tom Clancys Hawx na emtec i po roku czasu nie odpala wogóle,wczesniej tylko zgranie na dysk pomogło bo równiez komunikat o szmatce:)
     
    1 osoba to lubi.
  4. czerwin97

    czerwin97 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Kwiecień 5, 2012
    Posty:
    20
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Miasto:
    Białogard
    Myślę, że będę kupował Verbatimy. Nie są wiele droższe, a lepsze. Myślicie, że to powinno pożegnać mój problem?
     
  5. harrymason88

    harrymason88 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Październik 6, 2011
    Posty:
    437
    Polubienia:
    76
    Punkty za osiągnięcia:
    28
    Płeć:
    Mężczyzna
    Miasto:
    BDG
    Mysle za tak ja nagrywam tylko na verbatim i niema lipy konsolka ma juz swój wiek ale łapie wszystkie gierce bez zadnych ale:)
    Jak wspomniałem wczesniej emtec do gier to katastrofa:)
     
    1 osoba to lubi.
  6. czerwin97

    czerwin97 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Kwiecień 5, 2012
    Posty:
    20
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Miasto:
    Białogard
    Okej. Dzięki wielkie. Może w końcu sobie porządnie pogram. :)
     
  7. zolnierz45

    zolnierz45 Banned

    Dołączył:
    Październik 25, 2011
    Posty:
    39
    Polubienia:
    2
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    Miasto:
    Ino
    Jak kolega wyżej tylko verbatim.Ja kupiłem TDK ostatnio bo verbatimów brak to mi Img burn wy....ł błąd i nawet się nie nagrała do końca także only verbatim :smile:
     
  8. lschabol

    lschabol Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Sierpień 6, 2012
    Posty:
    14
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Nagrywałem na Platinum (Lg GSA-H66N) konsola (arcade leciwa) nie mogła załapać płyty (komunikat:wyczyść ściereczka) za którymś razem po auto odtwarzaniu załapywała , przerzuciłem się na vorbatim problem znikł...

    Po nagraniu platinium nie wykazywało żadnych błędów przechodziło weryfikacje imgburn, ale w konsoli takie cuda się działy..
     
  9. duszekx360

    duszekx360 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Lipiec 28, 2012
    Posty:
    180
    Polubienia:
    22
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Miasto:
    Nowy Sącz
    i to jest cala magia Verbatim :D lepiej dolozyc kilka groszy i miec kazda gre . Mozna tez tlumaczyc sobie tak ze 10 plytek za 50zl nie drogo, bo gdyby nam przyszlo kupic takie gry orginalne w sklepie to 1000zl poszloby sie bujac .

    Wysłane z mojego Gio za pomocą Tapatalk 2 !
     
Wczytywanie...

Poleć forum