1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

Nie moze odczytac plyty

Temat na forum 'Sprzęt' rozpoczęty przez IRK, Czerwiec 28, 2009.

  1. IRK

    IRK Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Marzec 29, 2009
    Posty:
    2
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Witam szukalem odpowiedzi na forum ale nie znalazlem a wiec:
    Niedawno zrobilem sobie 1 miesiac przerwy od x360 gdy po raz pierwszy od tego czasu uruchomilem konsole moj naped nie mogl odczytac gier Fable 2 i GTA IV (jedyne jakie mam) nie bylo by to dziwne gdyby nie fakt ze juz przeszlem te gry i kazda z nich dzialala przez dlugi czas bez zarzutu wiec olalem to i po kilku dniach pozyczylem od kolegi ojca chrzestnego 2. Pogralem 2 dni i znowu wkladam plyte i charakterystyczny dzwiek proby odczytu i pisze otworz naped.
    Jezeli ktos wie jak naprawic ten problem prosze pisac.

    NIE POKAZUJE MI SIE NAPIS PRZETRZYJ PLYTKE
     
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. Angoleiro

    Angoleiro Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Luty 9, 2009
    Posty:
    165
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    16
    moze laser juz nie domaga. sprawdz te gry u kogos ;)
     
  4. Pawloujazd

    Pawloujazd Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Listopad 11, 2008
    Posty:
    15
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Ja mam taki sam problem tyle że najpierw podczas grania wyskakiwało po jakimś czasie że płyta jest zabrudzona i wywalało grę a teraz to w ogóle mi nie włączają się gry tak jak by ich nie widziało. Sam podejrzewam właśnie śmierć napędu ale wole się upewnić co wy o tym myślicie.
     
  5. Brabus535

    Brabus535 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Listopad 13, 2008
    Posty:
    217
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    16
    Miasto:
    Warszawa
  6. Pawloujazd

    Pawloujazd Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Listopad 11, 2008
    Posty:
    15
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    A powiedz mi jeszcze czy mogę kupić już przerobiony napęd i sam go zamontować czy ktoś musi coś zczytać z konsoli żeby przerobić napęd.
     
  7. jack119

    jack119 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Lipiec 19, 2008
    Posty:
    153
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    16
    Raczej nie można kupić przerobionego napędu, musisz komuś dać to zrobić.
    WYMIANA NAPĘDU nowy Liteon + FLASH iXtreme 1.6 (674965892) - Aukcje internetowe Allegro
    LITEON DG-16D2S NOWE NAPĘDY MOŻLIWY FLASH (676894417) - Aukcje internetowe Allegro
     
Wczytywanie...

Poleć forum