1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

Nie można autoryzować dysku :c

Temat na forum 'Dla świeżaków' rozpoczęty przez daniel1400, Grudzień 21, 2013.

  1. daniel1400

    daniel1400 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Luty 27, 2010
    Posty:
    89
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    Miasto:
    KRK
    Witam, dawno nie gościłem na tym forum (dlatego zakładam temat w zakładce dla świeżaków)
    Mój problem wygląda następująco: gdy włączam grę np "dirt-a 3" lub "call of duty ghost" po jakieś minucie wyświetla mi się komunikat "nie można autoryzować dysku". Problem pojawił się po za aktualizowaniu xboxa (przy instalacji Coda). Mam przerobionego xboxa bodajże LT 2.5 (nie pamiętam dokładnie)

    LT+ racja
     
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. barman_2000

    barman_2000 Xbox One Xbox One Użytkownik

    Dołączył:
    Czerwiec 3, 2010
    Posty:
    3416
    Polubienia:
    393
    Punkty za osiągnięcia:
    83
    Płeć:
    Mężczyzna
    Miasto:
    Włoszczowa
    nie jestes swiezakiem, mozesz zakladac tematy w odpowiednich dzialach, to po pierwsze, po drugie zlapales cicha aktualizacje, poczytaj o tym na forum
     
    1 osoba to lubi.
  4. daniel1400

    daniel1400 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Luty 27, 2010
    Posty:
    89
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    Miasto:
    KRK
    Poszukałem z tego co rozumiem po nowej przeróbce problem powinien ustąpić? Czy jest możliwość ominięcia tego w jakiś inny sposób?
     
  5. Krzychu1987

    Krzychu1987 Banned

    Dołączył:
    Grudzień 9, 2013
    Posty:
    461
    Polubienia:
    57
    Punkty za osiągnięcia:
    0
  6. The mistic40

    The mistic40 Banned

    Dołączył:
    Wrzesień 29, 2013
    Posty:
    602
    Polubienia:
    96
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    Nie ma takiego lt. Skasuj z dysku i będzie śmigać z płyty.
     
    1 osoba to lubi.
  7. The mistic40

    The mistic40 Banned

    Dołączył:
    Wrzesień 29, 2013
    Posty:
    602
    Polubienia:
    96
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    Nagranie tej gry ihasem rev b lub paytools lub mp3fix( polega na włączeniu w dashu mp3 póżniej gre, czekasz 5min w menu gry po 5min wyłączasz mp3 grasz) i mp3 fix nie działa na gry z civ grid 2 forza 4 itd.
     
    1 osoba to lubi.
  8. barman_2000

    barman_2000 Xbox One Xbox One Użytkownik

    Dołączył:
    Czerwiec 3, 2010
    Posty:
    3416
    Polubienia:
    393
    Punkty za osiągnięcia:
    83
    Płeć:
    Mężczyzna
    Miasto:
    Włoszczowa
    duzo prosciej jest wgrac lt 3.0 i miec swiety spokoj
     
    1 osoba to lubi.
  9. The mistic40

    The mistic40 Banned

    Dołączył:
    Wrzesień 29, 2013
    Posty:
    602
    Polubienia:
    96
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    Od kiedy "nie można autoryzować dysku" ominie wgrywając lt 3.0? Na pewno dobrze poczytałeś o co chodzi? Musi mieć kopie ihasem.
     
  10. barman_2000

    barman_2000 Xbox One Xbox One Użytkownik

    Dołączył:
    Czerwiec 3, 2010
    Posty:
    3416
    Polubienia:
    393
    Punkty za osiągnięcia:
    83
    Płeć:
    Mężczyzna
    Miasto:
    Włoszczowa
    a Ty poczytales o co chodzi? ma cicha aktualizacje ktora ominie wlasnie wgrywajac lt 3.0, i na tym lt nie potrzeba miec gier nagranych ihasem bo nagrane zwykla nagrywarka dzialaja bez problemowo tylko nie instaluja sie na dysk, wiec nastepnym razem Ty poczytaj o co chodzi
     
  11. The mistic40

    The mistic40 Banned

    Dołączył:
    Wrzesień 29, 2013
    Posty:
    602
    Polubienia:
    96
    Punkty za osiągnięcia:
    0
  12. Baqu

    Baqu Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Luty 24, 2013
    Posty:
    57
    Polubienia:
    7
    Punkty za osiągnięcia:
    8
    Instalują, później odpalac trick mp3

    Wysyłane z mojego HTC Desire S za pomocą Tapatalk 2
     
  13. The mistic40

    The mistic40 Banned

    Dołączył:
    Wrzesień 29, 2013
    Posty:
    602
    Polubienia:
    96
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    Nie wiesz jakie ma lt , na pewno nie lt 2,5. Tylko lt 3.0 bo na 2.0 raczej jego wiedza nie wskazuje. Mp3fix lub kopie ihas.
     
  14. daniel1400

    daniel1400 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Luty 27, 2010
    Posty:
    89
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    Miasto:
    KRK
    mam teraw wgrany LT3.0 lecz problem nie ustąpił co mam zrobić ?
     
  15. The mistic40

    The mistic40 Banned

    Dołączył:
    Wrzesień 29, 2013
    Posty:
    602
    Polubienia:
    96
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    Nagrać gre ihasem lub mp3fix lub skasuj z dysku i graj z płyty.
     
  16. daniel1400

    daniel1400 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Luty 27, 2010
    Posty:
    89
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    Miasto:
    KRK
    Niektóre gry są na dwóch płytach m.in bf4
     
  17. Pixel

    Pixel Pomocnik Pomocnik XBOX MANIAK Użytkownik

    Dołączył:
    Czerwiec 20, 2013
    Posty:
    3371
    Polubienia:
    854
    Punkty za osiągnięcia:
    113
    W przypadku BF4 to na jednej płycie masz content do instalacji i multi a na drugiej single, więc wypalasz obie.
     
Wczytywanie...

Poleć forum