1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

Nie można autoryzować dysku Fifa 13

Temat na forum 'Kosz' rozpoczęty przez szysza7elo, Październik 5, 2012.

  1. szysza7elo

    szysza7elo Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Listopad 13, 2011
    Posty:
    17
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Witam błąd polega na tym że Fifa 13 chodzi bez zarzutów jeśli gra się szybkie mecze lecz gdy chce zagrać w karierę da się zagrać tylko parę minut ponieważ wyskakuje błąd "Nie Można Autoryzować Dysku" Co jest nie tak czy coś jest z konsolą czy z grą proszę o pomoc.
     
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. akwarium25

    akwarium25 Banned

    Dołączył:
    Czerwiec 25, 2012
    Posty:
    1282
    Polubienia:
    234
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    Miasto:
    Top Secret:)
    Z gra. Nie nagrane ihasem z lt max kilka min temu byl taki temat.
     
    1 osoba to lubi.
  4. szysza7elo

    szysza7elo Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Listopad 13, 2011
    Posty:
    17
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Nie ma szans że jak nagram jeszcze raz zwykłą nagrywarką to to zniknie
     
  5. Mama123

    Mama123 Banned

    Dołączył:
    Maj 19, 2012
    Posty:
    117
    Polubienia:
    7
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    Miasto:
    Wałbrzych
    No raczej jeśli nie nagrane IHASEM, to nie.
     
    1 osoba to lubi.
  6. szysza7elo

    szysza7elo Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Listopad 13, 2011
    Posty:
    17
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    A jeśli skopiuje grę od kolegi który ma nagraną ihasem ale będę ją kopiował na zwykłej nagrywarce to może być czy nie
     
  7. DeVil666

    DeVil666 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Grudzień 25, 2010
    Posty:
    151
    Polubienia:
    9
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    nie bo wtedy znow bdz. nagrywal na "zwykłej" nagrywarce, zainwestuj w IHASA
     
  8. akwarium25

    akwarium25 Banned

    Dołączył:
    Czerwiec 25, 2012
    Posty:
    1282
    Polubienia:
    234
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    Miasto:
    Top Secret:)
    Albo orginal. Bez ihas z lt max lub kopi nie da sie.
     
  9. -=SETH=-

    -=SETH=- -= XBOX GOD =- Członek Załogi Administrator Super Moderator Xbox One V.I.P Pomocnik XBOX MANIAK Game Master Liga XboxForum.pl Achievement Hunter PSforum.pl

    Dołączył:
    Wrzesień 11, 2010
    Posty:
    28146
    Polubienia:
    3220
    Punkty za osiągnięcia:
    113
    Płeć:
    Mężczyzna
    Miasto:
    مصر

    Alert Zamykam.
    Było setki takich tematów. Nawet dwa wiszą w ISO.[/INFO]

     
Wczytywanie...

Poleć forum