1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

Nie można autoryzować dysku LT 3.0

Temat na forum 'Dla świeżaków' rozpoczęty przez uefa08, Luty 5, 2014.

  1. uefa08

    uefa08 Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Styczeń 22, 2014
    Posty:
    19
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Siema, mam Xboxa 360 Elite 120 gb z przeróbką IHAS124B i mam problem z grami które nagrywałem ihasem 124b, fifa 14 pogram 1 min i wyskakuje mi nie można autoryzować dysku i wyłącza konsole, a gdy włącze gta v to tylko jest początek pokazuje sie logo Rockstar i od nowa jest początek, co zrobić?

    EDIT

    GTA odpaliło[​IMG] ale nadal mam problem z fifą 14, w abgx wszystko na zielono, nagrywałem imgburnem na verbatimie, więc nie powinno być problemu, co mogę zrobić w tej sytuacji?

    Info orso6 // Nie pisz posta pod postem, używaj opcji edytuj.

     
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. Samurai

    Samurai Xbox One Xbox One XBOX MANIAK Użytkownik

    Dołączył:
    Październik 12, 2013
    Posty:
    249
    Polubienia:
    20
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Płeć:
    Mężczyzna
    Miasto:
    Lubin
    Płytka payloadem przerobiona?
     
  4. uefa08

    uefa08 Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Styczeń 22, 2014
    Posty:
    19
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    A jak to się robi?? Bo dopiero robiłem to dwa razy, skanowałem abgx, potem do imgburna i nic wiecej z tym nie robiłem
     
  5. Aizen30

    Aizen30 Banned

    Dołączył:
    Styczeń 18, 2014
    Posty:
    470
    Polubienia:
    48
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    A lt max masz wgrany do tego ihas?
     
  6. uefa08

    uefa08 Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Styczeń 22, 2014
    Posty:
    19
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    tak, mam wgrany
    iXtreme Burner Max - coś takiego


    Alert -=SETH=- //Nie pisz post pod postem. Używaj opcji edytuj.

     
  7. Samurai

    Samurai Xbox One Xbox One XBOX MANIAK Użytkownik

    Dołączył:
    Październik 12, 2013
    Posty:
    249
    Polubienia:
    20
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Płeć:
    Mężczyzna
    Miasto:
    Lubin
    Ustawienia poprawne?
     
  8. Aizen30

    Aizen30 Banned

    Dołączył:
    Styczeń 18, 2014
    Posty:
    470
    Polubienia:
    48
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    ostatnie pytanie czy gra przeszła weryfikacje po nagraniu?
     
  9. Samurai

    Samurai Xbox One Xbox One XBOX MANIAK Użytkownik

    Dołączył:
    Październik 12, 2013
    Posty:
    249
    Polubienia:
    20
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Płeć:
    Mężczyzna
    Miasto:
    Lubin
    Weryfikacja jest zalecana , ale to nie znaczy , że gra nie działa bo nie było weryfikacji.Weryfikacja nie ma raczej nic do rzeczy
     
  10. Aizen30

    Aizen30 Banned

    Dołączył:
    Styczeń 18, 2014
    Posty:
    470
    Polubienia:
    48
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    Jak złe nagrana może wywalać błąd o autoryzacji. A weryfikacja takie coś wykazuje jak jest nagrana kopia.
     
  11. Samurai

    Samurai Xbox One Xbox One XBOX MANIAK Użytkownik

    Dołączył:
    Październik 12, 2013
    Posty:
    249
    Polubienia:
    20
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Płeć:
    Mężczyzna
    Miasto:
    Lubin
    Racja , ale to jest typowy błąd występujący kiedy gra nagrywana jest zwykłą nagrywarką.Prawdopodobnie może reflash nagrywarki pomoże , albo coś w ustawieniach jest niepoprawnie.Kolega pisze że posiada IHASa 124B z LT max więc teoretycznie wszystko powinno się nagrać poprawnie przy odpowiednich ustawieniach.Poza tym jakość nagrania może być tak jak mówisz niska przez co po czasie występuje błąd ale to typowe objawy dla nagrania gry bez IHASa , wiem bo sam kiedyś wypaliłem bez IHASa i było podobnie :p
     
  12. uefa08

    uefa08 Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Styczeń 22, 2014
    Posty:
    19
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    ale gta wypaliłem w tym samym czasie i śmiga, co byście proponowali bo jestem zielony w tym temacie
     
  13. Samurai

    Samurai Xbox One Xbox One XBOX MANIAK Użytkownik

    Dołączył:
    Październik 12, 2013
    Posty:
    249
    Polubienia:
    20
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Płeć:
    Mężczyzna
    Miasto:
    Lubin
    Gta działa na zasadzie XGD3 a FIFA 14 posiada zabezpieczenie CIV , takie gry nagrywa się inaczej troszkę bo gry z CIV wypalić poprawnie można jedynie IHAS'em na Verbatimach ;) Gta zaś każdą nagrywarka wypalisz na każdej płytce ;) Proponowałbym podesłać screena ustawień ImgBurna.Czy napewno LT max wgrany? Firmware wgrane pod Verbatimy?
     
  14. uefa08

    uefa08 Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Styczeń 22, 2014
    Posty:
    19
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
  15. uefa08

    uefa08 Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Styczeń 22, 2014
    Posty:
    19
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Pomyliło mi się, FIFE wypalałem CloneCD
     
  16. Samurai

    Samurai Xbox One Xbox One XBOX MANIAK Użytkownik

    Dołączył:
    Październik 12, 2013
    Posty:
    249
    Polubienia:
    20
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Płeć:
    Mężczyzna
    Miasto:
    Lubin
    To różnica , wypal w IMG Burnie i będzie chodzić :)
     
Wczytywanie...

Poleć forum