1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

Nie można autoryzować dysku LT 3.0

Temat na forum 'Dla świeżaków' rozpoczęty przez matek9, Maj 29, 2012.

  1. matek9

    matek9 Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Maj 25, 2012
    Posty:
    12
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    witam!
    Szukalem juz odpowiedzi na ten problem i nie znalazłem właściwej odpowiedzi (był jeden temat ale ze wzgledu na brak polskich znakow nie da się go odczytac) Podczas gry w Max Payne 3 rzadko wyskakiwał mi ten komunikat jednak w rozdziale 4 zaraz na poczatku go wywala.. Mam przerobke LT3.0 wie ktos o co chodzi i jak z tym skonczyc?
    p.s nie uzywam polskich znakow poniewaz zauwazylem ze cos ich nie widac..
     
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. djblackkrk

    djblackkrk Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Listopad 29, 2011
    Posty:
    138
    Polubienia:
    8
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Miasto:
    Kraków
    nagrałeś gre Ihasem?
     
  4. matek9

    matek9 Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Maj 25, 2012
    Posty:
    12
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    tzn? nagrywalem wedlug poradnika (przerobilem obraz abgx-em pod 3.0 i nagralem img) moglby ktos powiedziec lub dac linka jak to nagrac Ihasem, co to jest?
     
  5. onn125

    onn125 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Październik 3, 2011
    Posty:
    668
    Polubienia:
    65
    Punkty za osiągnięcia:
    28
    Miasto:
    Bytom (Beuthen)
    ihas to jest nagrywarka a dokładniej Lite-On Ihas z numerami B
     
  6. matek9

    matek9 Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Maj 25, 2012
    Posty:
    12
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    no to ja mam LG ktora ma 8lat chyba heh ;) zawsze nagrywala bez zarzutu.. czyli kazda kolejna gra bedzie wywalac taki blad ? Jedynym wyjsciem z tej sytuacji jest kupno nowej nagrywarki ? nie ma jakiejs aktualizacji do starszych zeby nagrywaly bez zarzutu?
     
  7. -=SETH=-

    -=SETH=- -= XBOX GOD =- Członek Załogi Administrator Super Moderator Xbox One V.I.P Pomocnik XBOX MANIAK Game Master Liga XboxForum.pl Achievement Hunter PSforum.pl

    Dołączył:
    Wrzesień 11, 2010
    Posty:
    28175
    Polubienia:
    3227
    Punkty za osiągnięcia:
    113
    Płeć:
    Mężczyzna
    Miasto:
    مصر
    Jak nie wiesz co to jest ihas to znaczy, że nie szukałeś dobrze na forum. :D
    To jest nagrywarka Liteon do której można wgrać zmodyfikowany soft dzięki któremu nagrywa się gry XGD3.
    Nie do Twojej nie ma takiego softu...
     
  8. adam34689

    adam34689 V.I.P V.I.P Pomocnik Użytkownik

    Dołączył:
    Lipiec 29, 2010
    Posty:
    5143
    Polubienia:
    504
    Punkty za osiągnięcia:
    113
    Zastosuj trick z muzyką (nie działa w przypadku Forzy 4, Dirt'a Showdown, Dragons Dogmy).
     
  9. dud22

    dud22 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Listopad 11, 2008
    Posty:
    87
    Polubienia:
    1
    Punkty za osiągnięcia:
    8
    Miasto:
    Tel Awiw/Dąbrowa Górnicza/Warszawa
    Odpalaj grę z drugiej płyty i zamień ją kiedy poprosi o pierwszą.W ten sposób omijasz problem z autoryzacją
     
Wczytywanie...

Poleć forum