1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

Nie można autoryzować dysku - skontaktuj sie z supportem xbox

Temat na forum 'Dla świeżaków' rozpoczęty przez jary1982, Październik 15, 2013.

  1. jary1982

    jary1982 Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Październik 15, 2013
    Posty:
    5
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Nagrałem płytke, wypaliła się, zainstalowałem ją na dysk, po ok pol minuty wyskakuje Nie można autoryzować dysku - skontaktuj sie z supportem xbox ( mam dysk 250 gb )
    Po skasowaniu gry z dysku, gra z płyty działa bez problemu. Co to może być ??? Acha i wylogowałem się jeszcze
    Jak sie wyloguje to chyba nie mozna wtedy zapisywać stanu gry tak ???
     
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. orso

    orso Super Moderator Członek Załogi Super Moderator Pomocnik PSforum.pl

    Dołączył:
    Lipiec 26, 2009
    Posty:
    2717
    Polubienia:
    786
    Punkty za osiągnięcia:
    113
    Płeć:
    Mężczyzna
    Czym nagrałeś, czy w 100% masz kopie 1:1, które xdg, jaka płyta, jaka gra.
     
  4. trebol91

    trebol91 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Wrzesień 29, 2011
    Posty:
    451
    Polubienia:
    74
    Punkty za osiągnięcia:
    28
    Płeć:
    Mężczyzna
    Pewnie nie ma pełnej kopii wiec dlatego tak ma. Aby grać z dysku musisz użyć tricku z mp3

    Sent from my NOKIA using Tapatalk
     
  5. jary1982

    jary1982 Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Październik 15, 2013
    Posty:
    5
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Nagrywałem F1 2013 programem ImBURN, mam nagrywarke liteona - atapi ihas120 i LT 3 . Z dysku nie idzie, jak sie wykasuje to wszystko działa. ( jeszcze jeden blad zauwazylem u siebie bo nagrywałem z predkoscia ok 6x ) płyta verbatim
    A jak się używa tego tricku z mp3 ??
     
  6. swiezak

    swiezak Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Luty 13, 2011
    Posty:
    137
    Polubienia:
    5
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    zgrywasz jakąs piosenke na pendrive,podpinasz do konsoli,puszczasz ta muzyke (wyciszasz) i właczasz gre. Nagrywaj 2,4x.
     
  7. DzaceQ

    DzaceQ Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Sierpień 31, 2009
    Posty:
    133
    Polubienia:
    10
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Zapomniano dodać że jak już wlaczysz grę to mp3 można wyłączyć. Jesli tego nie zrobisz w nie których grach może Ci uciąć ścieżkę dźwiękowa :-D

    Wysłane z mojego GT-I9300 przy użyciu Tapatalk
     
Wczytywanie...

Poleć forum