1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

Nie można autoryzować dysku - skontaktuj sie z supportem xbox

Temat na forum 'Dla świeżaków' rozpoczęty przez jary1982, Październik 15, 2013.

  1. jary1982

    jary1982 Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Październik 15, 2013
    Posty:
    5
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Nagrałem płytke, wypaliła się, zainstalowałem ją na dysk, po ok pol minuty wyskakuje Nie można autoryzować dysku - skontaktuj sie z supportem xbox ( mam dysk 250 gb )
    Po skasowaniu gry z dysku, gra z płyty działa bez problemu. Co to może być ??? Acha i wylogowałem się jeszcze
    Jak sie wyloguje to chyba nie mozna wtedy zapisywać stanu gry tak ???
     
  2. Lotnik421 Xbox One

    Ja z swojej strony polecam
  3. orso

    orso Super Moderator Członek Załogi Super Moderator Pomocnik PSforum.pl

    Dołączył:
    Lipiec 26, 2009
    Posty:
    2762
    Polubienia:
    806
    Punkty za osiągnięcia:
    113
    Płeć:
    Mężczyzna
    Czym nagrałeś, czy w 100% masz kopie 1:1, które xdg, jaka płyta, jaka gra.
     
  4. trebol91

    trebol91 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Wrzesień 29, 2011
    Posty:
    452
    Polubienia:
    74
    Punkty za osiągnięcia:
    28
    Płeć:
    Mężczyzna
    Pewnie nie ma pełnej kopii wiec dlatego tak ma. Aby grać z dysku musisz użyć tricku z mp3

    Sent from my NOKIA using Tapatalk
     
  5. jary1982

    jary1982 Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Październik 15, 2013
    Posty:
    5
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Nagrywałem F1 2013 programem ImBURN, mam nagrywarke liteona - atapi ihas120 i LT 3 . Z dysku nie idzie, jak sie wykasuje to wszystko działa. ( jeszcze jeden blad zauwazylem u siebie bo nagrywałem z predkoscia ok 6x ) płyta verbatim
    A jak się używa tego tricku z mp3 ??
     
  6. swiezak

    swiezak Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Luty 13, 2011
    Posty:
    137
    Polubienia:
    5
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    zgrywasz jakąs piosenke na pendrive,podpinasz do konsoli,puszczasz ta muzyke (wyciszasz) i właczasz gre. Nagrywaj 2,4x.
     
  7. DzaceQ

    DzaceQ Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Sierpień 31, 2009
    Posty:
    133
    Polubienia:
    10
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Zapomniano dodać że jak już wlaczysz grę to mp3 można wyłączyć. Jesli tego nie zrobisz w nie których grach może Ci uciąć ścieżkę dźwiękowa :-D

    Wysłane z mojego GT-I9300 przy użyciu Tapatalk
     

Wczytywanie...

Poleć forum