1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

NIe można autoryzować dysku

Temat na forum 'Dla świeżaków' rozpoczęty przez bartekssj5, Kwiecień 9, 2013.

  1. bartekssj5

    bartekssj5 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Marzec 28, 2013
    Posty:
    28
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Witam mam mały problem z dyskiem mam Lt 3,0 i gram a Forza Horyzont i jak włączam grę to po intro wyskakuję błąd autoryzacji dysku proszę o pomoc jak to naprawić że by raz na zawsze wyeliminować ten błąd
     
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. Remix27

    Remix27 Banned

    Dołączył:
    Luty 13, 2013
    Posty:
    1038
    Polubienia:
    127
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    Miasto:
    Nie Pamietam
    Skasowac z dysku lub uzyc mp3fix
     
  4. YokaPL

    YokaPL Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Sierpień 6, 2012
    Posty:
    204
    Polubienia:
    27
    Punkty za osiągnięcia:
    28
    Miasto:
    Bydgoszcz
    Wyczysc pamiec podreczna lub nagraj jeszcze raz.
     
  5. bartekssj5

    bartekssj5 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Marzec 28, 2013
    Posty:
    28
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Wyczyściłem pamięć podręczna i to nic nie dała a jak grę usunełem z dysku to dopiero ruszyło.I co teraz jeszcze raz mam zainstalować grę na dysku
     
  6. YokaPL

    YokaPL Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Sierpień 6, 2012
    Posty:
    204
    Polubienia:
    27
    Punkty za osiągnięcia:
    28
    Miasto:
    Bydgoszcz
    tak zobcz czy nie wroci blad po zainstalowaniu
     
  7. piz

    piz Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Styczeń 27, 2012
    Posty:
    34
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    Sema

    iHas + LT 3.0 + xgd3 = błąd autoryzacji dysku

    Płyty nagrane dokładnie wg poradnika, wcześniej wszystko hulało - co jest nie tak? Usuwanie Cache czy trik z mp3 nic nie dają. Błąd zarówno po instalacji, jak i z dysku...
    Any ideas?
     
  8. Kuba9779

    Kuba9779 Banned

    Dołączył:
    Styczeń 6, 2013
    Posty:
    21
    Polubienia:
    1
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    A na jakiej nagrywarce było zgrywane?
     
  9. klinki

    klinki Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Luty 16, 2011
    Posty:
    3
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Witam. U mnie problem wyglada podobnie. Nagrałem gre resident evil revelation na plytke zwykła nagrywarka. zainstalowalem na xboxie ( zainstalowała sie w 100%) ale po kilku min gry wywalal komunikat ze nie mozna autoryzowac plyty czy jakos tak. wywalilem gre z dysku , wyczyscilem podreczna pamiec i gra śmiga ALE tylko okolo 10 min potem wyskakuje tekst ze nie moze odczytac plyty i zeby ja wyczyscic szmatka. io tak za kazdym razem - 10 min gry i wywala z gry. Niby da sie grac jak sie zapisze ge to idzie dalej ale tylko okolo 10 min. Co to moze byc????
    Aha jakis tydzien temu przypadkiem zainstalowala mi sie aktualizacja z xbl . Myslalem ze wywali mi lt3 no ale resident odpala i forza horizont tez odpala tylko niewiem czy ją tez bedzie wywalac po 10 min. musze sprawdzic...... Prosze o pomoc. Pozdrawiam
     
  10. delimos1

    delimos1 Banned

    Dołączył:
    Lipiec 21, 2011
    Posty:
    167
    Polubienia:
    15
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    Miasto:
    Lubin
    Ludzie spróbujcie użyć triku z mp3 to znaczy zrzućcie sobie jakąś dowolną piosenke na pendrive podepnijcie do X'a i puśćcie przed uruchomieniem gry najlepiej żeby wam nie przeszkadzało to ustawcie sobie głośność piosenki na zero i wtedy ruszy , po około 5 minutach możecie piosenke wyłączyć i grać normalnie

    Pozdrawiam ;)
     
Wczytywanie...

Poleć forum