1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

Nie można autoryzować dysku.

Temat na forum 'Problemy' rozpoczęty przez sesilatko, Marzec 5, 2012.

  1. sesilatko

    sesilatko Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Luty 26, 2012
    Posty:
    67
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    Witam,na początku dodam że czytałem sporo tematów na ten temat,ale niewiele się dowiedziałem.Otóż gry nagrałem fife co ważyła 7,29 według poradnika, to wszystko działało, a wczoraj nagrałem NFS THE RUN 8,13 GB tak jak w poradniku,przepuszczałem najpierw przez program abgx potem chciałęm nagrać,dodam ze przy początku chyba nagrywania wyskaczył komunikat ze sie chyba nie zmiesci na plycie,dalem trunacte.No i sie nagrało,weryfikacja też 100 % ,podłączyłem do xboxa i działało ładnie,a gdy zainstalowałem to wyskakuje komunikat "nie mozna autoryzować dysku" i sie resetuje konsola.Czytałem coś o flagowaniu jakims,czy zbanują mi konsole? do neta nie podłaczana nigdy,o co może chodzić? jak to naprawić?
     
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. -=SETH=-

    -=SETH=- -= XBOX GOD =- Członek Załogi Administrator Super Moderator Xbox One V.I.P Pomocnik XBOX MANIAK Game Master Liga XboxForum.pl Achievement Hunter PSforum.pl

    Dołączył:
    Wrzesień 11, 2010
    Posty:
    28109
    Polubienia:
    3214
    Punkty za osiągnięcia:
    113
    Płeć:
    Mężczyzna
    Miasto:
    مصر
    Musisz grę nagrać nagrywarka Ihas.
     
  4. sesilatko

    sesilatko Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Luty 26, 2012
    Posty:
    67
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    czyli kupic nową nagrywarke? inaczej sie nie da?
     
  5. Rafau666

    Rafau666 Xbox One Xbox One Użytkownik

    Dołączył:
    Październik 9, 2010
    Posty:
    3497
    Polubienia:
    465
    Punkty za osiągnięcia:
    83
    Miasto:
    Stary Sacz
    Jak będziesz grał z płyty to błąd nie wyskoczy
     
  6. Vardas

    Vardas Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Luty 2, 2011
    Posty:
    292
    Polubienia:
    6
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Płeć:
    Mężczyzna
    Miasto:
    Wałbrzych
    Gry nagrywane przez skracanie(truncate 97%) działają tylko z płyty.
     
  7. sesilatko

    sesilatko Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Luty 26, 2012
    Posty:
    67
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    rozumiem,a zeby zainstalować i działało to co zrobic,jedynie ta nagrywarka?
     
  8. Rafau666

    Rafau666 Xbox One Xbox One Użytkownik

    Dołączył:
    Październik 9, 2010
    Posty:
    3497
    Polubienia:
    465
    Punkty za osiągnięcia:
    83
    Miasto:
    Stary Sacz
  9. sesilatko

    sesilatko Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Luty 26, 2012
    Posty:
    67
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    no ale czym ona się różni od innych,jedynie ona zapełni płytke do końca?
     
  10. Rafau666

    Rafau666 Xbox One Xbox One Użytkownik

    Dołączył:
    Październik 9, 2010
    Posty:
    3497
    Polubienia:
    465
    Punkty za osiągnięcia:
    83
    Miasto:
    Stary Sacz
    Tak, tylko ihas nagrywa płyty w 100%, zwykła 97%
     
  11. sesilatko

    sesilatko Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Luty 26, 2012
    Posty:
    67
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    a jak bede gral z plyty,to mocno zjade napęd? plyta to verbatim
     
  12. Rafau666

    Rafau666 Xbox One Xbox One Użytkownik

    Dołączył:
    Październik 9, 2010
    Posty:
    3497
    Polubienia:
    465
    Punkty za osiągnięcia:
    83
    Miasto:
    Stary Sacz
    Graj, the run jest strasznie krótki
     
  13. adam34689

    adam34689 V.I.P V.I.P Pomocnik Użytkownik

    Dołączył:
    Lipiec 29, 2010
    Posty:
    5143
    Polubienia:
    504
    Punkty za osiągnięcia:
    113
    Niektórzy grają z płyty 3-4 lata i nic się nie dzieje.

    Do iHAS'a wyszło specjalne FW (LT MAX, inaczej: "Ixtreme burner max"), które "zwiększa" objętość płyty o około 200Mb.
     
  14. sesilatko

    sesilatko Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Luty 26, 2012
    Posty:
    67
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    Dziękuje wam, wy we dwóch jeteście tu bardzo.."wydajn"i na forum:) można jakoś wam podziękować?;D
     
  15. kempaspl

    kempaspl Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Grudzień 25, 2011
    Posty:
    18
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Mam ten sam problem LT3,0 naped Benq Abgx bez błędów dzieje mi się to podczas gry zainstalowanej na hdd czy tez niezainstalowanej.
    co może być przyczyną ? (dzieje mi się to na grach AC REV, COD MW3)
     
  16. adam34689

    adam34689 V.I.P V.I.P Pomocnik Użytkownik

    Dołączył:
    Lipiec 29, 2010
    Posty:
    5143
    Polubienia:
    504
    Punkty za osiągnięcia:
    113
    Usuń grę z dysku (opcjonalne) i wyczyść pamięć podręczną konsoli.
     
  17. kempaspl

    kempaspl Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Grudzień 25, 2011
    Posty:
    18
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    tak zrobiłem i to samo,
    dodam że wyjąłem dysk, wsadziłem pendrive i problemu nie ma, lecz na nowym penie utworzyłem nowy profil, czy to moze miec cos wspolnego ?
     
Wczytywanie...

Poleć forum