1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

Nie można autoryzować dysku

Temat na forum 'Kosz' rozpoczęty przez Punisher, Maj 27, 2012.

Status Tematu:
Zamknięty.
  1. Punisher

    Punisher Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Sierpień 14, 2010
    Posty:
    428
    Polubienia:
    61
    Punkty za osiągnięcia:
    28
    Miasto:
    Chełm, Poland
    Coś mi sie stało ,odpala się z płyty(nie z dysku ani pendriva) nowy DIRT,a po wczytaniu paru reklam wyskakuje "nie można autoryzować dysku"
    Jak to naprawić ? Inne nowe gierki chodzą dobrze. Konsola LT 2.0 14719 Dash ,bez RHG/JTAG.Obraz łprzeszed przez Xbox Backup Creator i ABGX.Wyskakuje że musze być signed in XBOX live,na dodatek napęd konsoli jakby zwalniał tylko w tym przypadku
     
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. wafel23

    wafel23 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Październik 27, 2011
    Posty:
    1278
    Polubienia:
    163
    Punkty za osiągnięcia:
    63
    Płeć:
    Mężczyzna
    Miasto:
    GreenBeach
    jaka nagrywarka wypaliles? jesli zwykla dl to nie bedzie smigac tylko ihas
     
  4. krzaczo092

    krzaczo092 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Listopad 6, 2011
    Posty:
    25
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Mam ten sam problem, podobno nawet jak gra wypalona zostanie ihasem to też ma problemy z autoryzacją ;/ Możliwe że wgranie LT 3.0 pomoże ale nie jestem pewny. Nastają ciężkie czasy dla nas "piratów:D
     
  5. wafel23

    wafel23 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Październik 27, 2011
    Posty:
    1278
    Polubienia:
    163
    Punkty za osiągnięcia:
    63
    Płeć:
    Mężczyzna
    Miasto:
    GreenBeach
    to moze ktos konkrenty sie wypowie czy ihas pomaga dla lt 2.0 i lt3.0 zeby nie brnąć dalej w pytania tylko testy , napewno zwykła nagrywarka dla tych 2 gier dirt i dragons dogma nie pomaga
     
  6. Punisher

    Punisher Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Sierpień 14, 2010
    Posty:
    428
    Polubienia:
    61
    Punkty za osiągnięcia:
    28
    Miasto:
    Chełm, Poland
    Nagrywałem zwykłą nagrywarką laptopową.
    Komuś się udało uruchomić na LT 2.0 wogóle?
    A komu na LT 3.0?
    Ale topologie zrobiłem więc LT 3.0 powinno być zbędne
    Może że na laptopie nagrałem i nie chce się odpalać normalnie
    Może trzeba nagrać tą nagrywarką IHAS?
     
Wczytywanie...
Status Tematu:
Zamknięty.

Poleć forum