1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

Nie można autoryzowac dysku

Temat na forum 'Dla świeżaków' rozpoczęty przez Madridista 95, Październik 1, 2012.

Status Tematu:
Zamknięty.
  1. Madridista 95

    Madridista 95 Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Styczeń 7, 2012
    Posty:
    11
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Witam!
    Mam wgrane Lt 3.0.Dzisiaj kumpel mi nagrał 2 gry :Fifa 13 i Pes`a 2013.Gry instalują się normalnie.Uruchamiają się zresztą też normalnie,tylko że po uruchomieniu napęd zaczyna wydawac dziwne odgłosy i po paru chwilach ,pojawia się komunikat :Nie można autoryzowac dysku i konsola się wyłącza.Gry uruchamiam gre niezainstalowaną na dysku to problem wyst. dopiero po kilku min. Inne gry ,które miałem wcześniej działają normalnie.
    Proszę o pomoc
     
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. Fuks

    Fuks Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Grudzień 25, 2008
    Posty:
    922
    Polubienia:
    35
    Punkty za osiągnięcia:
    28
    Miasto:
    Hindenburg
    Zapewne płyty nie były wypalane ihasem tylko zwykłą nagrywarką i tu właśnie leży problem.
     
  4. Madridista 95

    Madridista 95 Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Styczeń 7, 2012
    Posty:
    11
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Nie jestem pewny czy były bo to kumpel mi nagrywał ale wcześniej gry od niego normalnie śmigały
     
  5. mrowa522

    mrowa522 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Lipiec 14, 2012
    Posty:
    370
    Polubienia:
    52
    Punkty za osiągnięcia:
    28
    Miasto:
    Częstochowa
  6. zyzaq

    zyzaq Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Maj 29, 2012
    Posty:
    2
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Miasto:
    Krk/Wwa
    odpal mp3 (zripuj jakis kawałek z audio płyty, odpal go ... wycisz )a potem odpal grę, ten sposób powoduje ze płyta z gra przechodzi szybką autoryzacje i po sprawie ...
     
  7. ESLORD

    ESLORD V.I.P V.I.P Pomocnik XBOX MANIAK Użytkownik

    Dołączył:
    Październik 21, 2011
    Posty:
    4295
    Polubienia:
    759
    Punkty za osiągnięcia:
    113
    Miasto:
    Londyn
    wyczyść pamięć podręczną
     
  8. bart23

    bart23 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Październik 19, 2009
    Posty:
    83
    Polubienia:
    3
    Punkty za osiągnięcia:
    8
    W jaki sposób zripować na kompie ?, a nie można odpalić poprostu zwyczajnej mp.3 z pendriva?
     
  9. harrymason88

    harrymason88 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Październik 6, 2011
    Posty:
    437
    Polubienia:
    76
    Punkty za osiągnięcia:
    28
    Płeć:
    Mężczyzna
    Miasto:
    BDG
    chodzi mu o to ze masz zgrac z plyty audio chociazby 1 utwór na dysk konsoli wtedy pendrive bedzie zbyteczny:)
    wczesniej wyczysc pamiec podręczna
     
  10. Madridista 95

    Madridista 95 Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Styczeń 7, 2012
    Posty:
    11
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    W Pes`a moge grac z płyty,a Fifie nic nie pomaga ani mp3,ani czyszczenie pamięci.Spróbuję sciągnąc i nagrac Ihasem
     
  11. deffc0n

    deffc0n Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Grudzień 5, 2007
    Posty:
    426
    Polubienia:
    5
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Miasto:
    -==P0LAND==-
    Pod ihas tez nie pomaga.
     
  12. Seb93

    Seb93 XBOX MANIAK XBOX MANIAK Użytkownik

    Dołączył:
    Luty 19, 2011
    Posty:
    331
    Polubienia:
    92
    Punkty za osiągnięcia:
    28
    Miasto:
    Warszawa
    Musisz nagrać Ihasem sam nagrywałem jakąś swoją zwykłą nagrywarką i miałem to samo ale zwróciłem się z pomocą do znajomego który mi nagrał to ihasem i wszystko normalnie hula
     
  13. deffc0n

    deffc0n Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Grudzień 5, 2007
    Posty:
    426
    Polubienia:
    5
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Miasto:
    -==P0LAND==-
    Nie instaluj gry na hdd samo nagranie ihas nic nie da jesli jest instalacja na twardym dalej bedzie wywalalo blad autoryzacji dysku.
     
  14. Siszunia

    Siszunia Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Wrzesień 13, 2009
    Posty:
    50
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    Miasto:
    Polska
  15. loki92kks

    loki92kks Użytkownik Użytkownik Świeżak

    Dołączył:
    Listopad 18, 2009
    Posty:
    2
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Miasto:
    Międzychód
    No mam ten sam problem i dzieje sie to bez wzgledu na to czy jest zainstalowanna na hdd czy nie
     
  16. wafel23

    wafel23 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Październik 27, 2011
    Posty:
    1278
    Polubienia:
    163
    Punkty za osiągnięcia:
    63
    Płeć:
    Mężczyzna
    Miasto:
    GreenBeach
    nagrana ihasem ,instalka na hdd ,gra smiga normalnie LT 2.0 ... coś robicie panowie nie tak , jak z weryfikacja? jest w 100%?
     
  17. Lucky Luke

    Lucky Luke V.I.P V.I.P Użytkownik Game Master

    Dołączył:
    Styczeń 10, 2010
    Posty:
    987
    Polubienia:
    125
    Punkty za osiągnięcia:
    43
    Miasto:
    Wroclaw
Wczytywanie...
Status Tematu:
Zamknięty.

Poleć forum