1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

Nie można autoryzować dysku.

Temat na forum 'Kosz' rozpoczęty przez Kacper16, Październik 7, 2012.

  1. Kacper16

    Kacper16 Banned

    Dołączył:
    Czerwiec 23, 2012
    Posty:
    25
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    Miasto:
    A, A
    Witam, nagrałem sobie niedawno fifa 13, na początku wyskakiwał mi błąd, że nie może odzcytać płyty ( ale to już w trakcie gry ). Od dwoch dni tak po 2 minutach gry wyskakuje mi błąd : nie mozna autoryzować dysku. Próbowałem nagrać płyte na dysk twardy, ale nadal to samo ma ktoś jakis pomysł ?
     
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. wafel23

    wafel23 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Październik 27, 2011
    Posty:
    1278
    Polubienia:
    163
    Punkty za osiągnięcia:
    63
    Płeć:
    Mężczyzna
    Miasto:
    GreenBeach
    znowu to samo pelno tego z ta fifa 13 tutaj nagraj ihasem i problem zniknie
     
  4. KaBooM

    KaBooM XBOX MANIAK XBOX MANIAK Użytkownik Świeżak

    Dołączył:
    Grudzień 14, 2011
    Posty:
    972
    Polubienia:
    109
    Punkty za osiągnięcia:
    43
    Odp: Nie można autoryzować dysku.

    Może zrób ktoś jakiś tutek o tej fifie bo to już się nudne robi heh
    Tak by jeden temat był i każdy by się o
    z osobna nie pytał co i jak.

    Wysyłane z mojego GT-S6500D za pomocą Tapatalk 2
     
  5. Kacper16

    Kacper16 Banned

    Dołączył:
    Czerwiec 23, 2012
    Posty:
    25
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    Miasto:
    A, A
    no tylko, że skąd mam wziąść nagle Ihasa ?
     
  6. wafel23

    wafel23 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Październik 27, 2011
    Posty:
    1278
    Polubienia:
    163
    Punkty za osiągnięcia:
    63
    Płeć:
    Mężczyzna
    Miasto:
    GreenBeach
    ze sklepu , aco do tematu to ktos tu powinien to ogarnac i usunac te wszystkie glupie tematy o fife 13 , nieumiejetnosc czytania i szukania i zrozumienie ze jak juz widac ihas jest potrzebny :)
     
  7. Kacper16

    Kacper16 Banned

    Dołączył:
    Czerwiec 23, 2012
    Posty:
    25
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    Miasto:
    A, A
    czyli nie ma innej mozliwości niż Ihas ?
     
  8. wafel23

    wafel23 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Październik 27, 2011
    Posty:
    1278
    Polubienia:
    163
    Punkty za osiągnięcia:
    63
    Płeć:
    Mężczyzna
    Miasto:
    GreenBeach
    jak chcesz grac bez problemu to tak inni pisza ze do fify 13 pomaga trick mp3 hmm no ale ja tego problemu nie mam wiec nie pomoge napewno nagrana ihasem smiga na lt 2.0 tyle w tej sprawie
     
  9. akwarium25

    akwarium25 Banned

    Dołączył:
    Czerwiec 25, 2012
    Posty:
    1282
    Polubienia:
    234
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    Miasto:
    Top Secret:)
    jak chcesz grac bez problemu to tak inni pisza ze do fify 13 pomaga trick mp3 hmm no ale ja tego problemu nie mam wiec nie pomoge napewno nagrana ihasem smiga na lt 2.0 tyle w tej sprawie

     
Wczytywanie...

Poleć forum