1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

nie mozna dokonac aktualizacji

Temat na forum 'Dla świeżaków' rozpoczęty przez optiplex4, Styczeń 2, 2012.

  1. optiplex4

    optiplex4 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Styczeń 2, 2012
    Posty:
    19
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    probowalem zaktualizowac dash ale wykakuje mi ze nie mozna zaktualizowac i jakis kod statusu 3151-396b-1600-0700-c000-000e doda ze chcialem wgrac dash 14699
     
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. Kakashi

    Kakashi Banned

    Dołączył:
    Grudzień 1, 2011
    Posty:
    1099
    Polubienia:
    1
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    Miasto:
    Śląsk
    spróbuj tego dasha wgrać przez pena 2.0.13146.0 jak nie pójdzie dalej to trzeba będzie orginalne fw do napędu wgrać i póżniej dash i lt 2.0/3.0
     
  4. Misieksc

    Misieksc Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Grudzień 2, 2009
    Posty:
    78
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    Miasto:
    Sosnowiec
    a jakiego poprzedniego dasha mialeś i jakiego ixtreme ?
     
  5. optiplex4

    optiplex4 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Styczeń 2, 2012
    Posty:
    19
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    12625 taką mam teraz wersje a przerobke ixtreme 1.51
     
  6. martin649

    martin649 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Styczeń 28, 2011
    Posty:
    122
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    16
    Mam to samo błąd wyskoczyła aktualka przez Guitar Hero Hits próbowałem 14669 i nie śmiga zaraz zobaczę wcześniejsze...
     
Wczytywanie...

Poleć forum