1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

Nie można kontynuwać aktualizacji.

Temat na forum 'Dla świeżaków' rozpoczęty przez MrDynamite13, Czerwiec 30, 2011.

  1. MrDynamite13

    MrDynamite13 Banned Użytkownik

    Dołączył:
    Czerwiec 19, 2011
    Posty:
    69
    Polubienia:
    2
    Punkty za osiągnięcia:
    8
    Cześć.
    Dostałem do serwisu konsolę z błędem przy starcie(xxxx-xxxx-xxxx-xxxx-C005-3002).
    Próbowałem resetować dash przez włączenie i trzymania synchronizacji oraz sposobem z tej strony(Rozwiązywanie problemów z aktualizacją oprogramowania konsoli Xbox 360), próbowałem również włożyć USB z nową aktualizacją. Wynik:Ten sam błąd.

    Czy jest mozliwość naprawy?? Mogę nagrać błąd lub przepisać cały kod błędu lecz nie wiem czy cos to da.

    Ktoś wie co to może być?? Jeszcze nigdy nie miałem problemu z tym. Zawsze normalnie resetowało dash.

    Właśnie dowiedziałem się paru nowych rzeczy:
    -Właściciel zadzwonił do Serwisu(albo do poprzedniego właściciela).
    -Błąd wyskoczył w połowie aktualizacji nowego dasha(z xbox LIVE)
    -W trakcie podłączona była karta pamięci.
    -Podobno chodzi o coś, że to przez kartę pamięci.
    -Podczas flashu na LT+ 1.1(pierwszy właściciel) był wymieniany napęd.

    Co chcę spróbować:
    -Facet podrzuci mi kartę pamięci. Spróbuję resetu z kartą pamięci.
    -Spróbować wgrać jeszcze raz aktualizację z kartą pamięci w konsoli.

    Facet tak mi wytłumaczył, że zrozumiałem, że mam mu wgrać LT+. Jak to robiłem nie wyświetlało mi F/W napędu i po wpuszczeniu Mode-B Napęd nie był wykryty jak HT coś tam(jakoś tak) tylko V9 cośtam. JF nie wybrał automatycznie tego napędu.

    Jeszcze coś. Napęd nie wykazuje oznak poprawnego działania. Po podłączeniu otwiera się taca i zamyka, lecz nie kręci się napęd. Tak jakby nie żył lecz taca działa.(żadnych wibracji nie ma).
     
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. Eagle696

    Eagle696 Banned

    Dołączył:
    Maj 29, 2011
    Posty:
    440
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    Miasto:
    Dąbrowa Górnicza
    Sprawdź czy napęd nie był wymieniany.
     
  4. MrDynamite13

    MrDynamite13 Banned Użytkownik

    Dołączył:
    Czerwiec 19, 2011
    Posty:
    69
    Polubienia:
    2
    Punkty za osiągnięcia:
    8
    Eagle przeczytaj jeszcze raz.(zrobiłem update po kontakcie z właścicielem) Napęd był wymieniany.
     
  5. akir

    akir Xbox One Xbox One V.I.P Pomocnik Użytkownik PSforum.pl

    Dołączył:
    Grudzień 23, 2008
    Posty:
    12080
    Polubienia:
    1068
    Punkty za osiągnięcia:
    113
    Miasto:
    Bielsko-Biała
    Oryginalny napęd trzeba, zrobię to jak coś.
     
  6. MrDynamite13

    MrDynamite13 Banned Użytkownik

    Dołączył:
    Czerwiec 19, 2011
    Posty:
    69
    Polubienia:
    2
    Punkty za osiągnięcia:
    8
    Akir!! Mi nie chodzi żebyś zrobił. Ja mam sam to zrobić. Poprostu napisz jak.
     
  7. akir

    akir Xbox One Xbox One V.I.P Pomocnik Użytkownik PSforum.pl

    Dołączył:
    Grudzień 23, 2008
    Posty:
    12080
    Polubienia:
    1068
    Punkty za osiągnięcia:
    113
    Miasto:
    Bielsko-Biała
    Napisałem.
     
  8. MrDynamite13

    MrDynamite13 Banned Użytkownik

    Dołączył:
    Czerwiec 19, 2011
    Posty:
    69
    Polubienia:
    2
    Punkty za osiągnięcia:
    8
  9. akir

    akir Xbox One Xbox One V.I.P Pomocnik Użytkownik PSforum.pl

    Dołączył:
    Grudzień 23, 2008
    Posty:
    12080
    Polubienia:
    1068
    Punkty za osiągnięcia:
    113
    Miasto:
    Bielsko-Biała
    Ze sklepu, allegro lub z mojej szafy;)
     
  10. MrDynamite13

    MrDynamite13 Banned Użytkownik

    Dołączył:
    Czerwiec 19, 2011
    Posty:
    69
    Polubienia:
    2
    Punkty za osiągnięcia:
    8
    ?? Przecież oryginalny napęd jest tylko jeden. Ten który był wymieniany. Jak go weźmiesz z szafy??
     
  11. Eagle696

    Eagle696 Banned

    Dołączył:
    Maj 29, 2011
    Posty:
    440
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    Miasto:
    Dąbrowa Górnicza
    FW napędu jest przypisane do konsoli.
    Napęd dowolny zgodny z konsolą.
     
  12. akir

    akir Xbox One Xbox One V.I.P Pomocnik Użytkownik PSforum.pl

    Dołączył:
    Grudzień 23, 2008
    Posty:
    12080
    Polubienia:
    1068
    Punkty za osiągnięcia:
    113
    Miasto:
    Bielsko-Biała
    Spojrzę na konsolę, zajdę do szafy zapale w niej światło powiem wyjdź szatański napędzie. Wsadzę wgram klucz i zrobię update;)
     
  13. MrDynamite13

    MrDynamite13 Banned Użytkownik

    Dołączył:
    Czerwiec 19, 2011
    Posty:
    69
    Polubienia:
    2
    Punkty za osiągnięcia:
    8
    AAA, czyli obstawiam, ze potrzebny Sammy.(konsola z 2007-09-19)
    To chyba sobie sam poradze.

    Ale masz poczucie humoru. Ile bedzie u ciebie Sammy kosztować??

    I czy obojętnie jaka wersja napędu.
     
  14. akir

    akir Xbox One Xbox One V.I.P Pomocnik Użytkownik PSforum.pl

    Dołączył:
    Grudzień 23, 2008
    Posty:
    12080
    Polubienia:
    1068
    Punkty za osiągnięcia:
    113
    Miasto:
    Bielsko-Biała
    Jak dla mnie to raczej benq. Nie sprzedaje samych napędów. Tylko z robocizną montuje nowe
     
  15. MrDynamite13

    MrDynamite13 Banned Użytkownik

    Dołączył:
    Czerwiec 19, 2011
    Posty:
    69
    Polubienia:
    2
    Punkty za osiągnięcia:
    8
    Pomóż mi tylko rozwiązać zagadkę jaki napęd jest oryginalny. Resztę zrobie sam.
    Konsola z 2007-08-19.
     
  16. akir

    akir Xbox One Xbox One V.I.P Pomocnik Użytkownik PSforum.pl

    Dołączył:
    Grudzień 23, 2008
    Posty:
    12080
    Polubienia:
    1068
    Punkty za osiągnięcia:
    113
    Miasto:
    Bielsko-Biała
    ^ Napisałem czy ty masz oczy?
     
  17. MrDynamite13

    MrDynamite13 Banned Użytkownik

    Dołączył:
    Czerwiec 19, 2011
    Posty:
    69
    Polubienia:
    2
    Punkty za osiągnięcia:
    8
    Napisałeś, ze raczej. Uznaję jako odpowiedź nie pewną. Ale ok. Kupię Benqa.

    Ktoś kiedyś podał mi stronę na której wystarczyło podać datę i już wyskakiwał napęd. Znasz takie coś??

    Znalazłem tą stronę, wszystkie wyniki mówią o Benq. Już zamawiam.

    http://www.360drives.com/list

    Ważne(EDIT):
    Proszę tylko powiedz ktoś czy mogę zrobić tak:
    (mam już napęd-Benek)
    -Wyciagnąć Key z Hitachi
    -Podłączyć Benka i wgrać na niego Key który wziąłem z hitachiego.

    Jeżeli źle to powiedz ktoś jak mogę wgrać Key z Hitachi do Benq(jeżeli Benq jest oryginalnym a Hitachi był W Xboxie(czytał płyty ale nie działa aktualizacja))
     
Wczytywanie...

Poleć forum