1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

Nie można odczytać aktualizacji z płyty. Konsola z 2009r

Temat na forum 'Dla świeżaków' rozpoczęty przez egons, Grudzień 8, 2012.

  1. egons

    egons Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Grudzień 28, 2010
    Posty:
    11
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Witam.
    Jak w temacie. Kod statusu: 3080-3cd6b800-0f00-c000-0034. Dostałem nagraną grę od kolegi jakaś myszka miki dla dzieci i po włożeniu płyty system miał się zaktualizować ale niestety wyskoczył błąd jak w temacie. Czytałem kilka wątków na temat tych błędów ale niestety zbyt mało wiem na temat przeróbek ponieważ mam konsole z datą produkcji 2009.03.15 i działała do tej pory tak że przed uruchomieniem płyty z nagraną grą trzeba było włożyć płytę activate.iso.
    Prosiłbym o instrukcję co krok po kroku zrobić. Nie są mi obce tematy fleszowania tunerów satelitarnych niektórych telefonów ale xbox sobie stał i działał więc nie było potrzeby żeby się w tym temacie edukować ale teraz trzeba.
    Z góry dziękuję za pomoc.
     
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. RuNNerka

    RuNNerka Banned Użytkownik

    Dołączył:
    Marzec 5, 2012
    Posty:
    558
    Polubienia:
    30
    Punkty za osiągnięcia:
    28
    Miasto:
    Kraków
    Odp: Nie można odczytać aktualizacji z płyty. Konsola z 2009r

    Wgrywaj dashe przez pendrive od 13141 do najnowszego i pojdzie.

    Wysłane z mojego GT-I9100 za pomocą Tapatalk
     
  4. egons

    egons Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Grudzień 28, 2010
    Posty:
    11
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Gdzie znajdę dashe konkretnych wersji skąd pobrać?
     
  5. Mata10

    Mata10 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Listopad 18, 2011
    Posty:
    57
    Polubienia:
    6
    Punkty za osiągnięcia:
    8
    Miasto:
    Banino (za Gdańskiem)
    Na penie musi być folder $systemUpdate
     
  6. egons

    egons Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Grudzień 28, 2010
    Posty:
    11
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    RuNNerka napisz proszę skąd pobrać ten i kolejne i czy jak rozumiem od tego który podałeś wgrywać każdy z osobna?

    Nie ma nikt pomysłu co dalej aby xbox zaczął działać?
     
  7. akwarium25

    akwarium25 Banned

    Dołączył:
    Czerwiec 25, 2012
    Posty:
    1282
    Polubienia:
    234
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    Miasto:
    Top Secret:)
    z google wpiszesz ten dash i znajdzie
     
  8. TigraTeam

    TigraTeam Banned

    Dołączył:
    Listopad 8, 2009
    Posty:
    4128
    Polubienia:
    513
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    Miasto:
    Bielsko-Biala
  9. akwarium25

    akwarium25 Banned

    Dołączył:
    Czerwiec 25, 2012
    Posty:
    1282
    Polubienia:
    234
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    Miasto:
    Top Secret:)
    pamietaj wrzuc na pena .wylaczona konsola włóż pena włącz xa.
     
  10. egons

    egons Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Grudzień 28, 2010
    Posty:
    11
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Wrzucam na pena cały katalog $systemupdate wkładam pena włączam konsole i niestety przez chwile jest komunikat trwa aktualizacja a potem ten błąd wyskakuje :(
    Ale lipa myślałem że są tu fachowcy od xboxa bo to przecież forum xbox qrde a tu parę podpowiedzi które niestety nie zadziałały i co dalej? Pomóżcie.
     
  11. Paweł Pasierbek

    Paweł Pasierbek Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Grudzień 10, 2012
    Posty:
    2
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Miasto:
    Biała, Bielsko, Poland, Poland
    mam dokładnie ten sam problem ... postepuje wg waszych wskazówej i też ciemność widze ... tzn nie można odczytać aktualizacji
     
  12. TigraTeam

    TigraTeam Banned

    Dołączył:
    Listopad 8, 2009
    Posty:
    4128
    Polubienia:
    513
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    Miasto:
    Bielsko-Biala
  13. Paweł Pasierbek

    Paweł Pasierbek Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Grudzień 10, 2012
    Posty:
    2
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Miasto:
    Biała, Bielsko, Poland, Poland
    brak edycji postów. SPAM

    co z tym zrobić ?"

    widzę kolege z okolicy .... nagrałem sobie nową giere na kinecte ... mam lite on z wszystkimi przeróbkami itd w wersji 124.19 b wrzuciłem płytke i klapa ... jakieś szybkie rozwiązanie , dziecko sie zapłacze jak zobaczy biały ekran

    Alert Nie pisz post pod postem. Korzystaj z opcji edycji. #ESLORD

     
  14. ESLORD

    ESLORD V.I.P V.I.P Pomocnik XBOX MANIAK Użytkownik

    Dołączył:
    Październik 21, 2011
    Posty:
    4295
    Polubienia:
    759
    Punkty za osiągnięcia:
    113
    Miasto:
    Londyn
    bo na penie musicie mieć dokładnie ten dash na którym staneła aktualizacja,
    udanej zabawy..Download | DL.console.se
     
  15. -=DEXTER=-

    -=DEXTER=- Pomocnik Pomocnik Użytkownik

    Dołączył:
    Styczeń 8, 2008
    Posty:
    7158
    Polubienia:
    552
    Punkty za osiągnięcia:
    113
    Miasto:
    Kalisz, Poland
    Odp: Nie można odczytać aktualizacji z płyty. Konsola z 2009r

    Tu masz wszystkie dashe które trzeba przetestować:
    http://chomikuj.pl/dexxxterek/Dashboard

    Wysyłane z mojego GT-N7100 za pomocą Tapatalk 2
     
Wczytywanie...

Poleć forum