1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

Nie mozna odczytac aktualizacji z plyty

Temat na forum 'Dla świeżaków' rozpoczęty przez majtek7, Listopad 5, 2011.

  1. majtek7

    majtek7 Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Listopad 5, 2011
    Posty:
    4
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Mam problem bo jak aktualizowalem fife 12 to pokazalo mi sie Nie mozna odczytac aktualizacji z plyty . Probowalem juz robic aktualizacje z pendriva z plyty ale to nic nie daje .
    Ja chcialbym chociaz do menu glownego wrocic . ale jak ?
     
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. Ciesiel91

    Ciesiel91 V.I.P V.I.P

    Dołączył:
    Maj 31, 2011
    Posty:
    2221
    Polubienia:
    34
    Punkty za osiągnięcia:
    48
    Miasto:
    Warszawa
    Spróbuj wgrać dash 13146, ew. 12625 - zależy jaki miałeś wcześniej. Jeśli nie pomoże, trzeba wgrać oryginalny fw i dopiero aktualizować.
     
  4. majtek7

    majtek7 Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Listopad 5, 2011
    Posty:
    4
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    a jak to zrobic ?
     
  5. -=DEXTER=-

    -=DEXTER=- Pomocnik Pomocnik Użytkownik

    Dołączył:
    Styczeń 8, 2008
    Posty:
    7158
    Polubienia:
    552
    Punkty za osiągnięcia:
    113
    Miasto:
    Kalisz, Poland
    Sciagnij dash 13146 i wrzuc na pendrive, potem podlacz go do konsoli. Aktualizacja przejdzie ale musisz znowu przerobic konsole.

    Sent from my LG-P920 using Tapatalk
     
  6. majtek7

    majtek7 Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Listopad 5, 2011
    Posty:
    4
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    a nie da sie jakos tego zrobic tak aby nie trzeba bylo przerabiac ? i czy mozesz mi podac link do tego dasha bo nie moge znalezc bo nie rozumiem angielskiego.
    Sorry ael jestem zielony w tych sprawach.
     
  7. katido

    katido Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Październik 2, 2011
    Posty:
    91
    Polubienia:
    2
    Punkty za osiągnięcia:
    8
    Miasto:
    Pabianice
    W tym momencie wlasnie skasowalo ci poprzedniego flasha i alby to ruszyc daLEJ musisz wgrac najlepiej najnowszy lt+2,0
     
  8. majtek7

    majtek7 Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Listopad 5, 2011
    Posty:
    4
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    no to mam go zaniesc do serwisu nic nie robiac juz ?
     
  9. katido

    katido Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Październik 2, 2011
    Posty:
    91
    Polubienia:
    2
    Punkty za osiągnięcia:
    8
    Miasto:
    Pabianice
    albo zanosisz do magika i ci wgrywa lt+2.0 albo sam go muszisz wgrac innego sposobu nie ma
     
  10. Falandir

    Falandir Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Wrzesień 25, 2011
    Posty:
    202
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    16
    Miasto:
    Kraśnik
    najpierw aktualizujesz jak Ci Ciesiel radził, do najnowszego i przerabiasz. ale widać już po Tobie że nie masz bladego pojęcia o tym, więc najlepiej zostaw jak jest i daj komuś kto się zna.
     
Wczytywanie...

Poleć forum