1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

Nie można odczytać aktualizacji z płyty

Temat na forum 'Dla świeżaków' rozpoczęty przez matii_14, Listopad 19, 2011.

  1. matii_14

    matii_14 Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Listopad 19, 2011
    Posty:
    18
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Wiem że taki temat już był ale czytałem wszystko co się da i dalej nie wiem co zrobić.
    Włożyłem przegrywaną fife 12 zatwierdziłem aktualizacje zakończyła sie pomyślnie konsola uruchomiła sie ponownie, zaczeła sie druga i w połowie sie przerwała. Wyskoczył błąd : Nie można odczytać aktualizacji z płyty itd.
    Wsadzałem pena z różnymi aktualizacjami i nic, podpiołem do neta i nic. Nie da sie wyłaczyc tego błedu. Chcialem zarejestrować sie na live ale gdy podlaczylem blad nie zniknol nawet x pada nie widzi. Nie wiem co dalej zrobic? Włączam i wyłączam na okrągło i dalej nic???
     
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. TigraTeam

    TigraTeam Banned

    Dołączył:
    Listopad 8, 2009
    Posty:
    4128
    Polubienia:
    513
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    Miasto:
    Bielsko-Biala
    Moze miales naped wymieniany i temu nie idzie
     
  4. matii_14

    matii_14 Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Listopad 19, 2011
    Posty:
    18
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Ale co mam zrobić żeby działało ?
     
  5. onix212

    onix212 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Listopad 28, 2008
    Posty:
    1981
    Polubienia:
    1
    Punkty za osiągnięcia:
    38
    Miasto:
    Śląsk
    możliwe ,że lt będziesz od nowa musiał wgrać zależy jakiego dasha miałeś przed aktualizacja
     
  6. matii_14

    matii_14 Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Listopad 19, 2011
    Posty:
    18
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Ale dalej nie mam pojęcia jak to zrobić ponieważ gdy włączam konsole od razu bląd wyskakuje i nie moge nic...
     
  7. TigraTeam

    TigraTeam Banned

    Dołączył:
    Listopad 8, 2009
    Posty:
    4128
    Polubienia:
    513
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    Miasto:
    Bielsko-Biala
    instalowales dasha 13599 z pena??
     
  8. matii_14

    matii_14 Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Listopad 19, 2011
    Posty:
    18
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Nie wiem czy dokladnie tego na penie wkladalem ale jakiegos napewno i nie bylo zadnej reakcji.. a wszystko zrobilem wedlug instrukcji na wielu forach.
     
  9. rs.pect

    rs.pect Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Listopad 21, 2010
    Posty:
    564
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    16
    Miasto:
    gdzieś w Polsce
    Zaciągnij najnowszy update z http://www.xbox.com/system-update-usb

    Jeśli nie możesz w ogóle odpalić konsoli (pendrive odłączony), to odpal ją, trzymając guzik synchronizacji pada, a później odpal okrągłym przyciskiem na konsoli. Jest to błąd niepoprawnej aktualizacji.
     
  10. matii_14

    matii_14 Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Listopad 19, 2011
    Posty:
    18
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Znaczy to nie do końca tak odpalic konsole moge ale wyskakuje tylko blad i nic sie nie da zrobic.
    A tego update przez pena tak?
     
  11. matii_14

    matii_14 Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Listopad 19, 2011
    Posty:
    18
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Nie wiem czemu, moze cos robie źle ale watpie bo zmienilem format plików na pendivie na fat32 i wgralem folder $systemupdate na sformatowanego pena i wsadzilem do wylaczonej konsoli i odpalilem, do włączonej tez probowalem. Zaczeła sie przez sekunde aktualizacja i wyskoczyło to samo. Ale zaczyna sie tak jak np. wloże jakas plytke.
    Co mam zrobić? Czy robie coś źle?
     
  12. beatamycha

    beatamycha Banned

    Dołączył:
    Marzec 27, 2011
    Posty:
    79
    Polubienia:
    2
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    Miasto:
    w domu
    prawdopodobnie skasowała ci się przeróbka i bedziesz musial dac do przerobienia ponownie, wgra ci koles nowego LT i zaktualizuje
     
  13. matii_14

    matii_14 Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Listopad 19, 2011
    Posty:
    18
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Czyli samemu nic nie zrobie ? Jedyny ratunek to do przeróbki ?
     
  14. TigraTeam

    TigraTeam Banned

    Dołączył:
    Listopad 8, 2009
    Posty:
    4128
    Polubienia:
    513
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    Miasto:
    Bielsko-Biala
    nawet jak wgrasz aktualizacje przerobke juz skasowalo
     
  15. beatamycha

    beatamycha Banned

    Dołączył:
    Marzec 27, 2011
    Posty:
    79
    Polubienia:
    2
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    Miasto:
    w domu
    ja tak właśnie miałam, instalowałan B3 i zapytało o aktualizacje, zainstalowalo sie do połowy i dalej nie poszło, konsokla nie reagowała nawet na pada, sciagałam aktualizacje z roznych stronek na pena i tez nie ruszyło, skasowało przeróbke jednym słowem, zawieżliśmy konsolke do faceta który się takimi rzeczami zajmuje, wgrał LT 2.0 po powrocie do domu i po wlozeniu ponownie plytki instalacja aktualizacji dokonczyla sie na 100%, i wszystko jak do tej pory działa, ale 60 zl tzreba było wydać na przeróbke, niestety albo stety bo potzreba było tylko to wykonac a nie np wyrzucic konsolke do smieci i zbierać na nowa;P
     
Wczytywanie...

Poleć forum