1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

"Nie mozna odczytac dysku....

Temat na forum 'Dla świeżaków' rozpoczęty przez Torio, Grudzień 18, 2013.

  1. Torio

    Torio Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Lipiec 30, 2012
    Posty:
    5
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Siemano. mam taki problem z konsola poniewaz najpierw nagralem w nba 2k14 i po chwili wyskoczyl komunikat "Nie mozna odczytac dysku. 1.Wyczysc dysk miekka sciereczka 2.ponownie uruchom konsole." myslalem ze plyta jest zepsuta ale nagralem drugi raz i to samo.. potem nagralem battlefielda 2 i jest tak samo.. Co moze byc tego przyczyna? Moze sprobowac wyczyscic pamiec podreczna konsoli ? Nie mam pojecia..
     
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. Krzychu1987

    Krzychu1987 Banned

    Dołączył:
    Grudzień 9, 2013
    Posty:
    461
    Polubienia:
    57
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    Jak dla mnie to źle nagrane płyty albo laser się kończy, masz jakiegoś oryginała do przetestowania ?
     
  4. davex

    davex Xbox One Xbox One Użytkownik

    Dołączył:
    Grudzień 25, 2011
    Posty:
    993
    Polubienia:
    309
    Punkty za osiągnięcia:
    63
    Płeć:
    Mężczyzna
    Miasto:
    Gdańsk
    Czym nagrywasz jakie plyty jaka nagrywarka jakie ustawienia? Nikt nie jest wrozbita Maciej

    Wysłane z Xperia U by Taptalk
     
  5. Torio

    Torio Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Lipiec 30, 2012
    Posty:
    5
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Nie mam zadnej juz ;/. Konsola tak z 2 lata przerobiona wiec moze sie konczy alee ogolnie mam ponad 40gier nagranych i jak gralem w fife albo w nfs nowego lub batmana to taki blad nie wyskakuje .. Tylko teraz jak nagralem 2xrazy nba i raz bf2 .
     
  6. Torio

    Torio Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Lipiec 30, 2012
    Posty:
    5
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Uzywam plyt Platinum ale wszystkie gry nimi nagrywam i dzialaja .. Nagrywarka TSSTcorp CDDVDW SH-S203B a w przodzie nagrywarki marka "Writemaster" .
     
  7. davex

    davex Xbox One Xbox One Użytkownik

    Dołączył:
    Grudzień 25, 2011
    Posty:
    993
    Polubienia:
    309
    Punkty za osiągnięcia:
    63
    Płeć:
    Mężczyzna
    Miasto:
    Gdańsk
    Napisze tak... (moim zdaniem) nagrywarka inna niż ihash rev.b i plyty inne niż verbatim ( made in Singapore) nie dają gwarancji dobrze wysmazonej plyty.

    Wysłane z Xperia U by Taptalk
     
  8. Torio

    Torio Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Lipiec 30, 2012
    Posty:
    5
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Kupiłem od goscia wlasnie fife 14 nagrana ihasem i plyta verbatim i dalej ten sam komunikat z wyczyszczeniem dysku .. Moze wlasnie laser jest zabrudzony albo cos ?
     
  9. Krzysztof PL

    Krzysztof PL Użytkownik Użytkownik Świeżak

    Dołączył:
    Grudzień 7, 2013
    Posty:
    168
    Polubienia:
    23
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Miasto:
    Kraków
    mi się czasami takie coś dzieje to albo płyta jest brudna albo wystarczy wysunąć i wsunąć tackę napędu i wszystko ok :)
     
  10. Torio

    Torio Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Lipiec 30, 2012
    Posty:
    5
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Noo tez tak juz probowalem ... I dalej to samo.. Jedna fife mam nagrana zwykla nagrywarka to sie wlaczy i mozna grac tylko szybki mecz bo inaczej bedzie ten blad z dyskiem a jak gosciu mi przyslal nagrana ihasem i plyta verbatim to nawet wlaczyc sie nie chce tylko odrazu wyskakuje ten blad ;/
     
Wczytywanie...

Poleć forum