1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

Nie można odczytac nośnika

Temat na forum 'Dla świeżaków' rozpoczęty przez Winiar, Styczeń 28, 2010.

  1. Winiar

    Winiar Banned

    Dołączył:
    Styczeń 22, 2010
    Posty:
    22
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    Po nagraniu gry Cod mw2 na płyte Verbatim i po włożeniu jej do napedu wyskakuje mi Info "nie można odczytac nośnika ". Posiadam wersje ixeterem 1.61 próbowalem również odpalic za pomocą activate.iso i to samo czym to jest spowodowane
     
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. maclogan

    maclogan Banned

    Dołączył:
    Sierpień 16, 2009
    Posty:
    762
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    Miasto:
    Shiojiri
    Albo walnięty obraz ( sprawdziłeś w abgx360 przed nagraniem? ) , albo błędy podczas nagrywania albo płyta do dup.. do wyrzucenia .
     
  4. KrystekxDD

    KrystekxDD Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Grudzień 28, 2009
    Posty:
    314
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    16
    Wydaje mi sie ze zle nagrana plyta
     
  5. japon25

    japon25 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Marzec 10, 2009
    Posty:
    215
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    16
    "nie można odczytac nośnika " to jest cały komunikat ?
     
  6. Winiar

    Winiar Banned

    Dołączył:
    Styczeń 22, 2010
    Posty:
    22
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    Nie sprawdzalem w abgx ( niezbyt sie w tym orientuje )
     
  7. Winiar

    Winiar Banned

    Dołączył:
    Styczeń 22, 2010
    Posty:
    22
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    Tylko to mi wyskoczyło i nic więcej
     
  8. japon25

    japon25 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Marzec 10, 2009
    Posty:
    215
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    16
  9. maclogan

    maclogan Banned

    Dołączył:
    Sierpień 16, 2009
    Posty:
    762
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    Miasto:
    Shiojiri
    Więc może obraz gry był uszkodzony , nie wiadomo jak nie umiesz obsługiwać czy skonfigurować abgx360 to znajdz jakieś tutoriale i opisy bo po co masz nagrywać i wyrzucać płyty bez sensu .
     
  10. Winiar

    Winiar Banned

    Dołączył:
    Styczeń 22, 2010
    Posty:
    22
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    Zara sprawdze i dam link
     
  11. Winiar

    Winiar Banned

    Dołączył:
    Styczeń 22, 2010
    Posty:
    22
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    0
  12. Winiar

    Winiar Banned

    Dołączył:
    Styczeń 22, 2010
    Posty:
    22
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    0
  13. japon25

    japon25 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Marzec 10, 2009
    Posty:
    215
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    16
    przeleć obraz jeszcze raz abgx-em i daj znać czy dalej jest ten komunikat
     
  14. Winiar

    Winiar Banned

    Dołączył:
    Styczeń 22, 2010
    Posty:
    22
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    Nie ma tego komunikatu. I co tera zrobić
     
  15. maclogan

    maclogan Banned

    Dołączył:
    Sierpień 16, 2009
    Posty:
    762
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    Miasto:
    Shiojiri
    Masz spaczowany obraz gry do innego wave niż oryginalny wave 4 . Przepuść obraz 2x przez abgx360 , powinien naprawić ten błąd i przywrócić oryginalny wave4 . Wtedy jak wszystko będzie na zielono dopiero nagrywaj .
     
  16. japon25

    japon25 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Marzec 10, 2009
    Posty:
    215
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    16
    jeśli nie ma tego komunikatu na czerwono to abgx naprawił obraz i możesz go nagrać . na przyszłość zawsze przed nagraniem sprawdzaj obraz abgx-em
     
  17. Winiar

    Winiar Banned

    Dołączył:
    Styczeń 22, 2010
    Posty:
    22
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    mam jeszcze 1 pytanko czy nie ma róznicy czy nagrywam na sztywno czy normalnie
     
  18. maclogan

    maclogan Banned

    Dołączył:
    Sierpień 16, 2009
    Posty:
    762
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    Miasto:
    Shiojiri
    Jeśli wybierasz do nagrania plik *.DVD to w tym pliku są informacje dla programu jak ma nagrywać , więc ustawienia LayerBreak są niepotrzebne .
     
Wczytywanie...

Poleć forum