1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

"Nie można odczytać płyty" - Fifa 13

Temat na forum 'Dla świeżaków' rozpoczęty przez Szczygi92, Listopad 24, 2012.

  1. Szczygi92

    Szczygi92 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Czerwiec 15, 2011
    Posty:
    20
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Miasto:
    K-ce
    Witam.

    Dzisiaj wypaliłem płytę z grą Fifa 13, wypalona na verbatimach(MKM-003, ze singapuru) na iHas124 b z wgranym iXtreme burner max. Gra przeszła weryfikację, wszystko ok, zero błędów( gra wypalona wdg poradnika http://xboxforum.pl/artykuly-31/tutorial-nagrywanie-gier-pod-ixtreme-lite-touch-3-0-najlepszy-artykul-edycja-3-a-120365/). Wywala grę przy 55% podczas instalacji, i pisze że nie można odczytać płyty... Nie wiem co jest grane, jeśli wiecie, proszę o pomoc ;)
     
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. kacperex

    kacperex Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Marzec 20, 2011
    Posty:
    314
    Polubienia:
    16
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Miasto:
    Poznań
    Z jaką predkością nagrywałeś? Jaki bufor masz ustawiony?
     
  4. Szczygi92

    Szczygi92 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Czerwiec 15, 2011
    Posty:
    20
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Miasto:
    K-ce
    brak edycji

    Nagrywałem z prędkością 2.4x a bufor to nie wiem, gdzie to sprawdzić?

    Edit. Dobra, mam. 80mb, a powinien być niższy?

    Wiem że mogę dostać za post pod postem warna ale proszę o szybką pomoc.

    Zamiast szybkiej odpowiedzi, dostałeś szybkiego warna. #ESLORD
     
  5. Adii4x4

    Adii4x4 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Luty 27, 2012
    Posty:
    21
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Miasto:
    Wrocław
    Ten Sma Problem

    No ja mam ten sam problem gra została wypalona bez problemów, ale xbox360 ja wczytuje i wczytuje i wczytać nie może gdzie mam szukać problemu ?? Czy problem tkwi w grze :) czy z każdą grą powyżej 8.0GB będę miał problem ?? Bo wszystkie inne gry pod LT2.0 chodzą bez problemów...
    Czekam na ciekawe odpowiedzi
    Pozdro
     
Wczytywanie...

Poleć forum