1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

"Nie można odczytać płyty[...]" podczas uruchamiania gry z dysku. Wiedźmin 2

Temat na forum 'Dla świeżaków' rozpoczęty przez mm120893, Kwiecień 17, 2012.

  1. mm120893

    mm120893 Użytkownik Użytkownik Świeżak

    Dołączył:
    Maj 27, 2011
    Posty:
    21
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Miasto:
    A, A
    Witam
    Nagrałem wiedźmina 2 (Prędkość 2.4 i płyty verbatim). Słyszałem, że grę lepiej zainstalować na dysku twardym konsoli więc zrobiłem to przed uruchomieniem gry. Wszystko było ok gra się zainstalowała ale podczas próby uruchomienia wyskoczył błąd "Nie można odczytać płyty..." Konsola jest przerobiona lt2.0
     
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. alladyn1204

    alladyn1204 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Październik 13, 2010
    Posty:
    89
    Polubienia:
    5
    Punkty za osiągnięcia:
    8
    Nagrałeś ihasem xgd3 to jest gra. Więc nie będzie chodzić z HDD.
     
  4. mm120893

    mm120893 Użytkownik Użytkownik Świeżak

    Dołączył:
    Maj 27, 2011
    Posty:
    21
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Miasto:
    A, A
    Patch

    Nie jestem pewien czy spatchowałem obraz programem xbc. Wypakowałem obraz jeszcze raz i spatchowałem. Ide nagrywać może się uda
     
  5. mm120893

    mm120893 Użytkownik Użytkownik Świeżak

    Dołączył:
    Maj 27, 2011
    Posty:
    21
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Miasto:
    A, A
    @alladyn Możesz dokładniej napisać co zrobić żeby działało. Pierwszy raz mam taki problem. Modern Warfare 3 działało po zainstalowaniu na dysku. Wiedźmin nie działa z dysku i z płyty
     
  6. alladyn1204

    alladyn1204 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Październik 13, 2010
    Posty:
    89
    Polubienia:
    5
    Punkty za osiągnięcia:
    8
    Usuń z dysku i wyczyść cache. Napewno masz LT3.0?
     
  7. mm120893

    mm120893 Użytkownik Użytkownik Świeżak

    Dołączył:
    Maj 27, 2011
    Posty:
    21
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Miasto:
    A, A
    Tak jak pisałem konsola jest przerobiona LT2.0. Nie jestem pewien czy spatchowałem obraz do LT2.0. Wypakowałem ponownie spatchowałem i za ok 30min zobaczę czy się uruchomi. Podobno gra działa pod LT2.0. Błąd jaki się pojawia to nieobsługiwana płyta. Xbox rozpoznaje grę da się zainstalować ale nie uruchomić.
     
  8. xonsox

    xonsox Banned

    Dołączył:
    Kwiecień 17, 2012
    Posty:
    131
    Polubienia:
    9
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    jak wam nie wstyd wiedźmina nagrywać poczekać i w wypożyczalni wymienić to jest moje zdanie !
     
  9. adam34689

    adam34689 V.I.P V.I.P Pomocnik Użytkownik

    Dołączył:
    Lipiec 29, 2010
    Posty:
    5143
    Polubienia:
    504
    Punkty za osiągnięcia:
    113
  10. mm120893

    mm120893 Użytkownik Użytkownik Świeżak

    Dołączył:
    Maj 27, 2011
    Posty:
    21
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Miasto:
    A, A
    @xonsox Kupiłem grę tylko, że mieszkam w Irlandii i gra dojdzie dopiero na początku przyszłego tygodnia a chciałbym już pograć. Z góry odpowiadam na pytanie dlaczego nie kupiłem gry w Irlandii. W Polsce gra kosztuje 119zł a w Irlandii prawie 60 euro
     
Wczytywanie...

Poleć forum