1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

Nie mozna odczytac plyty POMOCY!!

Temat na forum 'Dla świeżaków' rozpoczęty przez cccebek, Grudzień 9, 2010.

  1. cccebek

    cccebek Użytkownik Użytkownik Świeżak

    Dołączył:
    Grudzień 3, 2010
    Posty:
    10
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    witam mam pewien problem nagralem nfs hp dzisiaj na przerobiona konsole na lt+ tak przynajmniej twierdzi gosciu ktry mi ja sprzedal.... no i pokazuje sie logo gry w menu pokazuje sie czarny obraz plyta sie uruchamia i po kilku sekundach staje...stracilem juz 2 plyty masakra w czym tkwi problem w abgx wszystko na zielono w wersji 1.0.5
     
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. redman89

    redman89 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Kwiecień 8, 2010
    Posty:
    103
    Polubienia:
    4
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    A jakie masz Płyty jak omegi to nic z tego. Jesli nie miałbyś lt+ to nawet nie doszedłbyś do menu.
     
  4. cccebek

    cccebek Użytkownik Użytkownik Świeżak

    Dołączył:
    Grudzień 3, 2010
    Posty:
    10
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    verbatimki kolego...nawet nagralem assasina z tego forum i tez jest to samo..pokazuje sie ikona gry czarny ekran i tyle menu gry jako takie sie nie wlacza...chodzi mi o to menu w konsoli
     
  5. Daniel1979

    Daniel1979 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Sierpień 30, 2010
    Posty:
    786
    Polubienia:
    44
    Punkty za osiągnięcia:
    28
    Płeć:
    Mężczyzna
    Miasto:
    SCI
    Gra nie jest spatchowana na LT+
     
  6. cccebek

    cccebek Użytkownik Użytkownik Świeżak

    Dołączył:
    Grudzień 3, 2010
    Posty:
    10
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    jak pat****e w g poradnika najpierw fpp o matic i potem daje do abgx to na czerwono jest ap25 ...czy poprostu tylko mam dac w fpp o matic i bez abgxa?
     
  7. redman89

    redman89 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Kwiecień 8, 2010
    Posty:
    103
    Polubienia:
    4
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Aha Menu konsoli :) No to tak jak pisze kolega wyżej musisz pobrać wersję specjalnie spaczowaną lub to zrobić samemu ale jak to zrobić to ci nie powiem bo mam starego samsunga i nie musze się bawić w takie ceregiele :)
     
  8. cccebek

    cccebek Użytkownik Użytkownik Świeżak

    Dołączył:
    Grudzień 3, 2010
    Posty:
    10
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
  9. Daniel1979

    Daniel1979 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Sierpień 30, 2010
    Posty:
    786
    Polubienia:
    44
    Punkty za osiągnięcia:
    28
    Płeć:
    Mężczyzna
    Miasto:
    SCI
    A którą wersję NFSHP posiadasz?? Musisz mieć relase LoCAL jeśli ją chcesz spachować. "Uwaga obraz MUSI być czysty!!! Nie modyfikowany wcześniej."

    EDIT

    Need For Speed Hot Pursuit LoCAL AP25 Patch LT+

    EDIT

    Hasło do wszystkich moich UPów - Daniel1979
     
  10. cccebek

    cccebek Użytkownik Użytkownik Świeżak

    Dołączył:
    Grudzień 3, 2010
    Posty:
    10
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    jakie jest haslo?? bo nie widze albo slepy hjestem ja mam taka wersje scagnieta Need.for.Speed.Hot.Pursuit.PAL.XBOX360-LoCAL

    dobra juz mam niewazne;)
     
  11. cccebek

    cccebek Użytkownik Użytkownik Świeżak

    Dołączył:
    Grudzień 3, 2010
    Posty:
    10
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    zdazylem juz wymyslec;p....wiec mam takiego samego patcha i tak nagralem jak w poradniku...lecz ni wiem czy obraz iso ktory sciaglem byl nie ruszany....ale sciaglem tez assasina stad http://xboxforum.pl/pozostale-%BCrodla-f26/assassins-creed-brotherhood-2010-ang-pl-72138-3.html#post603629 od uzytkownika akx87 i mam to samo...wczesniej tego assasina przez zbgxa pzepuscilem dodam ze fifa 11 i cod black ops chodza
     
  12. Daniel1979

    Daniel1979 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Sierpień 30, 2010
    Posty:
    786
    Polubienia:
    44
    Punkty za osiągnięcia:
    28
    Płeć:
    Mężczyzna
    Miasto:
    SCI
    Fifa11 i CODBO działają bo LT+ obsługuje wszystkie wawy , te gry nie mają zabezpieczenia AP2,5 i nie trzeba z nimi nic robić.

    W opisie pisze , że działa na LT+ więc po co cokolwiek robisz z tym obrazem??
     
  13. cccebek

    cccebek Użytkownik Użytkownik Świeżak

    Dołączył:
    Grudzień 3, 2010
    Posty:
    10
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    no ale to mnie przynajmniej utrzymuje w wierze ze mam tego lt+ bo nagralem bez niczego tylko abgx i chodzi...
     
  14. homer124

    homer124 Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Grudzień 4, 2010
    Posty:
    3
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Witam podłączę się mam ten sam problem mam xboxa z tego czasu co nie można było przerobić liteona i wsadzili mi samsunga teraz chciałem przerobić na lt+ i oczywiście wymieniłem napęd na liteona. Mój problem polega na tym że dalej nie moge odpalić ac:b wyskakuje "nie można odczytać płyty" obraz był przerabiany według instrukcji znalezionej na tym forum i w abgx wyskakuje mi tak: 2.JPG | homer12 | Fotki, Zdjcia, Obrazki Fotosik.pl 1.JPG | homer12 | Fotki, Zdjcia, Obrazki Fotosik.pl 1:czy to jest prawidłowo przerobiony obraz? 2:jeżeli tak to czemu mi nie chce działać ac:b ? starego napędu nie miałemwięc kupiłem nowy aha mam zainstalowanego najnowszego dasha



    edit:
    już po problemie:) mam wgrany lt+ 1.1 i wszystko śmiga te płyty które nagrałem były dobre
     
  15. -=DEXTER=-

    -=DEXTER=- Pomocnik Pomocnik Użytkownik

    Dołączył:
    Styczeń 8, 2008
    Posty:
    7158
    Polubienia:
    552
    Punkty za osiągnięcia:
    113
    Miasto:
    Kalisz, Poland
    Jakis nie slyszalem zeby byl LT+ 1.1 wiec.chyba mowisz o zwyklym LT+

    Sent from my GT-I9000 using Tapatalk
     
  16. homer124

    homer124 Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Grudzień 4, 2010
    Posty:
    3
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    miałem wgrany lt+ i coś było nie tak z moją konsolą bo gry z ap25 nie działały a gry z różnymi wave tak. dokładnie taka sytyłacja jak wyżej
     
Wczytywanie...

Poleć forum