1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

Nie można odczytać płyty -XGD3

Temat na forum 'Dla świeżaków' rozpoczęty przez Diego962, Lipiec 22, 2012.

  1. Diego962

    Diego962 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Kwiecień 30, 2010
    Posty:
    16
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Witam!
    Wiem, że było już kilka takich tematów, ale nic z nich nie wyczytałem. A więc, mam X360 z LT 2.0.1 z napędem Samsunga. Nagrywam na Verbatimkach i zwykła nagrywarką. Nagrałem kilka gierek z XGD2 i działały bez problemu, ale przy grach z XGD3 pojawia się ten o to komunikat, aby przetrzeć płytę ściereczką. Dashboard 17149 czy jakoś tak. Może ktoś mi powie gdzie leży problem. Z góry dzięki i pozdrawiam!
     
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. TeHaCek

    TeHaCek Banned Użytkownik

    Dołączył:
    Wrzesień 24, 2010
    Posty:
    93
    Polubienia:
    8
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    Miasto:
    KRK
    Musisz usunąć Topologie przez xbox backup creator do LT 2.0 przed wypaleniem
     
  4. Diego962

    Diego962 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Kwiecień 30, 2010
    Posty:
    16
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Robiłem też tak i nic nie pomogło. A po za tym czytałem że w napędach Samsunga nie ma znaczenia czy dogrywam topologie czy puścimy przez ABGX'a. Podobno można nagrywać sposobem pod LT 2.0 jak i pod LT 3.0
     
  5. boby2pc

    boby2pc Pomocnik Pomocnik Użytkownik

    Dołączył:
    Luty 18, 2009
    Posty:
    1469
    Polubienia:
    120
    Punkty za osiągnięcia:
    63
    Miasto:
    Warszawa
    jeżeli oryginalnie był tam Samsung to sprawdzeń AP25 dashboard nie wykonuje więc nie ma znaczenia czy nagrana topologia czy nie. Jak nagrywasz xgd3 zwykłą nagrywarką to nagrywasz 8,5gb zamiast 8,7, więc czasami odpada na sprawdzeniach CIV
     
  6. Diego962

    Diego962 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Kwiecień 30, 2010
    Posty:
    16
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Gry, które próbowałem odpalić to te które nie mają CIV. Próbowałem odpalić Kinect Star Wars i Your Shape Evolved 2012
     
  7. sherlock

    sherlock Banned

    Dołączył:
    Luty 2, 2012
    Posty:
    34
    Polubienia:
    1
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    Miasto:
    Bielsko Biała
    Spróbuj zrobić,, trick z muzyką,, czyli odpalasz muzykę w ixie kiedy to chcesz grać
     
  8. Diego962

    Diego962 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Kwiecień 30, 2010
    Posty:
    16
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Tego też próbowałem...
     
  9. KaBooM

    KaBooM XBOX MANIAK XBOX MANIAK Użytkownik Świeżak

    Dołączył:
    Grudzień 14, 2011
    Posty:
    972
    Polubienia:
    109
    Punkty za osiągnięcia:
    43
    Laser wyczyścić bądź skalibruj

    Wysyłane z mojego GT-S6500D za pomocą Tapatalk 2
     
  10. Diego962

    Diego962 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Kwiecień 30, 2010
    Posty:
    16
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Skalibrowałem laser o jakieś 15%, niestety nie pomogło. Po za tym to raczej nie wina lasera bo inne gry czyta, nei działają tylko z XGD3. Ktoś ma jeszcze jakiś pomysł?
     
  11. TigraTeam

    TigraTeam Banned

    Dołączył:
    Listopad 8, 2009
    Posty:
    4128
    Polubienia:
    513
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    Miasto:
    Bielsko-Biala
    na jakich plytach nagrywasz??
     
  12. Diego962

    Diego962 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Kwiecień 30, 2010
    Posty:
    16
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Tak jak pisałem w pierwszym poście, na Verbatimach.
     
  13. Diego962

    Diego962 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Kwiecień 30, 2010
    Posty:
    16
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Odświeżam, miał ktoś taki problem?
     
  14. akir

    akir Xbox One Xbox One V.I.P Pomocnik Użytkownik PSforum.pl

    Dołączył:
    Grudzień 23, 2008
    Posty:
    12069
    Polubienia:
    1064
    Punkty za osiągnięcia:
    113
    Miasto:
    Bielsko-Biała
    Zapewne seryjnie byl benq/ liteon wiec na tym napedzie nie zagrasz

    Wysłane z mojego LG-P500 za pomocą Tapatalk
     
  15. Relines

    Relines Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Sierpień 20, 2012
    Posty:
    9
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Mam identyczny problem, wszystko w moim temacie.
    Również nie rozwiązany.
     
Wczytywanie...

Poleć forum