1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

"Nie można odczytac płyty."

Temat na forum 'Dla świeżaków' rozpoczęty przez PISAK89, Lipiec 18, 2011.

  1. PISAK89

    PISAK89 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Październik 8, 2010
    Posty:
    43
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    Witam!
    Mam problem z odtwarzaniem kopii zapasowych gier. Wlasnie przerobilem konsole i nagralem sobie FIFE 11. Po plyty wrzuceniu do konsoli wszystko ladnie sie uruchamia lecz po krotkiej chwili pokazuje sie komunikat o bledzie gry.
    "Nie mozna odczytac plyty.

    1.Wyczysc plyte miekka sciereczka.
    2.Ponownie uruchom konsole.

    Aby uzyskac szczegolowa pomoc przejdz na strone: www.xbox.com/support."

    Probowalem wyczyscic laser lecz to nie pomoglo. Macie jakies pomysly na rozwiazanie problemu?
     
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. Diabolique

    Diabolique Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Luty 13, 2010
    Posty:
    1675
    Polubienia:
    48
    Punkty za osiągnięcia:
    48
    zle nagrana gra, zle przerobiony xbox, zle przygotowany obraz gry pod konkretna przerobke.
     
  4. AFT

    AFT Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Lipiec 15, 2011
    Posty:
    55
    Polubienia:
    1
    Punkty za osiągnięcia:
    8
    Miasto:
    Szczecin
    Skoro gierka startuje to znaczy że obraz przygotowany ok. Przeróbka konsoli też cacy skoro to odtwarza... Wina możne leżeć w płytach marnej jakości albo nagrywarka słabo pali płytki... Znajdź na necie i zaktualizuj soft nagrywarki w kompie może to pomóc ;) A jak nie to prawdopodobnie wymiana na nową.
     
  5. neoandrew

    neoandrew XBOX MANIAK XBOX MANIAK Użytkownik

    Dołączył:
    Listopad 18, 2009
    Posty:
    375
    Polubienia:
    13
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Jak się uruchamia, a potem jest błąd to płyta mogła się źle nagrać lub płyta jest kiepskiej jakości, ja raz z braku możliwości nagrałem na tanią płytkę i dokładnie miałem to samo, po 10 minut już w ogóle nie dało się nawet tego odpalić.
     
  6. PISAK89

    PISAK89 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Październik 8, 2010
    Posty:
    43
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    Nagrywam na verbatimach wiec to napewno nie wina plyty. Sprobuje nagra na lepszej na nagrywarce moze to pomoze.
     
  7. Ciesiel91

    Ciesiel91 V.I.P V.I.P

    Dołączył:
    Maj 31, 2011
    Posty:
    2221
    Polubienia:
    34
    Punkty za osiągnięcia:
    48
    Miasto:
    Warszawa
  8. PISAK89

    PISAK89 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Październik 8, 2010
    Posty:
    43
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    Najprawdopodbniej 1.1
     
  9. krisr77

    krisr77 Pomocnik Pomocnik Użytkownik

    Dołączył:
    Czerwiec 19, 2008
    Posty:
    3274
    Polubienia:
    4
    Punkty za osiągnięcia:
    38
    Miasto:
    Warszawa
  10. venom85

    venom85 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Czerwiec 26, 2010
    Posty:
    466
    Polubienia:
    1
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Miasto:
    mniej wiesz,lepiej spisz
    jezeli nie laser to zdecydowanie cos sie zle wypalilo,czhociaz program pokazal NAGRYWANIE ZAKONCZONE SUKCESEM to bardzo niewiele wystarczy by plyta byla do du..
     
  11. z0nk31

    z0nk31 Banned V.I.P Pomocnik Użytkownik Game Master PSforum.pl

    Dołączył:
    Maj 6, 2011
    Posty:
    4925
    Polubienia:
    958
    Punkty za osiągnięcia:
    113
    Płeć:
    Mężczyzna
    Miasto:
    Łódź
    to, ze "nagrywanie zakonczono sukcesem" nie oznacza ze nagrywarka dobrze wypalila wszystkie pliki. nagraj jeszcze raz i tyle
     
  12. PISAK89

    PISAK89 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Październik 8, 2010
    Posty:
    43
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    Z Dirtem 3 jest to samo.
     
  13. Jeriss

    Jeriss Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Czerwiec 25, 2010
    Posty:
    67
    Polubienia:
    2
    Punkty za osiągnięcia:
    8
    A jaką masz nagrywarke?
     
  14. PISAK89

    PISAK89 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Październik 8, 2010
    Posty:
    43
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
  15. PISAK89

    PISAK89 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Październik 8, 2010
    Posty:
    43
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    Nagralem ponownie na innym komputerze FIFE 11 i MotoGP. FIFA nie dziala a MotoGP odziwo tak. I jak to wytlumaczyc?
     
  16. PISAK89

    PISAK89 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Październik 8, 2010
    Posty:
    43
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    Ma ktos jakis pomysl jak rozwiazac moj problem?
     
  17. PISAK89

    PISAK89 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Październik 8, 2010
    Posty:
    43
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
  18. wasilijzajcew89

    wasilijzajcew89 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Listopad 3, 2009
    Posty:
    66
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    Miasto:
    Poznań
    wypal płytkę jeszcze raz najlepiej Verbatim DVD-R DL ,programem image burn z prędkoscia nagrywania 2,4 . Najlepiej sprowadz gre do wawe 3 moze masz starą przeróbkę
     
  19. ktos

    ktos Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Czerwiec 26, 2011
    Posty:
    24
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    dokładnie. Nagrywaj z możliwie najmniejszą prędkością. Im szybciej nagrywasz, tym większe ryzyko błedu.
    Poza tym nie polecam tanich płyt. W PC kiedyś nagrałem na taką za 80gr i płyta rozpadła się w pył w napędzie (sic!)
     
  20. PISAK89

    PISAK89 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Październik 8, 2010
    Posty:
    43
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    Nagrywam na Verbatimach predkoscia 2,4.
     
  21. aker2

    aker2 Banned

    Dołączył:
    Lipiec 10, 2011
    Posty:
    297
    Polubienia:
    11
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    Miasto:
    POLAND
    Verbatimy?
    Ja nagrywam 4X
     
Wczytywanie...

Poleć forum