1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

Nie można odczytać płyty

Temat na forum 'Dla świeżaków' rozpoczęty przez maniakk, Luty 26, 2012.

  1. maniakk

    maniakk Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Luty 3, 2012
    Posty:
    59
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    Miasto:
    A, A
    Hejka. Mój xbox nie odczytuje mi plytek, do nba 2k12 i cod mw3. Xbox jest przerobiony i gry są nagrane za pomoca IMG BURN. Nba jest na płytce omega i raz działa, a raz nie zazwyczaj wyjecie i wlozenie plytki pomaga. Cod MW3 jest na esperanzie i tutaj gdy wlaczam multi player i gram sobie z bratem to po 2-3 minutach dostaje komunikat, żeby wyjąć i wyczyścić plytkę. Konsola jest w wersji SLIM, a przeróbka to lt 2.0 . Czy to może być wina płytek? Czy konieczne do gier z xgd3 są verbatimy? Z góry dzięki za pomoc.
     
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. Tofu212

    Tofu212 Banned

    Dołączył:
    Luty 2, 2012
    Posty:
    1487
    Polubienia:
    97
    Punkty za osiągnięcia:
    0
  4. maniakk

    maniakk Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Luty 3, 2012
    Posty:
    59
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    Miasto:
    A, A
    Mi wszytkie gry działają nie chodzą tylko te z xgd3. FIFA 12 działa to samo z UFC 3.
     
  5. Tofu212

    Tofu212 Banned

    Dołączył:
    Luty 2, 2012
    Posty:
    1487
    Polubienia:
    97
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    zakładam ,że zgrywasz na dysk i masz kopie nagrywane zwykłą nagrywarka nie ihas dlatego tak masz przy xgd3 skasuj z dysku i musisz grać z płyty niestety inaczej będzie błąd wywałać
     
  6. maniakk

    maniakk Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Luty 3, 2012
    Posty:
    59
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    Miasto:
    A, A
    Gram bez dysku pyle z plytki, mam jedynie te 4 gb pamieci wbudowane na savy.
     
  7. Tofu212

    Tofu212 Banned

    Dołączył:
    Luty 2, 2012
    Posty:
    1487
    Polubienia:
    97
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    nagraj na tych samych płytach co masz xgd2 ,ale raczej wina lasera przy xgd3 jeszcze bardziej się męczy niż przy xgd2
     
  8. maniakk

    maniakk Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Luty 3, 2012
    Posty:
    59
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    Miasto:
    A, A
    Czyli co mam zrobic z laserem? Czy jakbym nagrywał gry na verbatimach to coś by to dało?
    Zawsze nagrywałem na omegach i dziala.
     
  9. Tofu212

    Tofu212 Banned

    Dołączył:
    Luty 2, 2012
    Posty:
    1487
    Polubienia:
    97
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    możesz nagrać na verbatimie może być wina płyt
     
  10. maniakk

    maniakk Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Luty 3, 2012
    Posty:
    59
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    Miasto:
    A, A
    OK to kupie verbatima i zobacze czy cos pomoglo. Dzieki za pomoc
    .
     
  11. ESLORD

    ESLORD V.I.P V.I.P Pomocnik XBOX MANIAK Użytkownik

    Dołączył:
    Październik 21, 2011
    Posty:
    4295
    Polubienia:
    759
    Punkty za osiągnięcia:
    113
    Miasto:
    Londyn
    NIE DA się zainstalować ma dysk gier wypalonych nie iHASem. cos pomieszales kolego.

    do autora, jeśli nie mas. nagrywarki pod xgd3 to nagrywaj na verbatimach bo będą się takie jaja działy i spróbuj to nagrać w imgburn 2.4x bez opc.
     
  12. Tofu212

    Tofu212 Banned

    Dołączył:
    Luty 2, 2012
    Posty:
    1487
    Polubienia:
    97
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    mi się truncate się zegraja xgd3 ale z działaniem gorzej błąd autoryzacji
     
  13. konrad[17]

    konrad[17] Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Czerwiec 4, 2010
    Posty:
    19
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Mam pewien problem
    Przerobiłem jakoś na początku listopada xboxa na LT 2.0 dash 13599
    Na początku Fifa 12 śmigała bez problemu.
    Problem pojawił się dopiero gdy chciałem zagrać w MW3, cały czas podczas tej samej misji wyskakiwał komunikat, że płyta jest porysowana.
    Dwa dni później przy próbie włączania fify 12 pojawił się ten sam komunikat. Inne gry typu Fifa 11 czy inne starsze działają.
    W czym może tkwić problem?
     
  14. maniakk

    maniakk Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Luty 3, 2012
    Posty:
    59
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    Miasto:
    A, A
    Hmmmmmmm, ale co to znaczy nagrywarka z IHASEM? Bo mam 2 kompy i na jednym mam optiarc bd 5500 s (laptop), ale słyszałem, że na laptopach nie powinno sie nagrywać gier na x360, drugi stacjonarny i tam nagrywam, nagrywarka w stacjonarnym jest dość stara.
     
  15. akir

    akir Xbox One Xbox One V.I.P Pomocnik Użytkownik PSforum.pl

    Dołączył:
    Grudzień 23, 2008
    Posty:
    12078
    Polubienia:
    1068
    Punkty za osiągnięcia:
    113
    Miasto:
    Bielsko-Biała
    Lite-on Ihasnp 124b-624b modele
     
Wczytywanie...

Poleć forum