1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

nie mozna odpalic gier xbox z rgh

Temat na forum 'Kosz' rozpoczęty przez gruby_to, Maj 20, 2013.

  1. gruby_to

    gruby_to Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Marzec 28, 2010
    Posty:
    27
    Polubienia:
    1
    Punkty za osiągnięcia:
    3
    Miasto:
    Szczecin
    witam, mam taki problem,

    xbox slim 250 gb + rgh + dysk zew, wczoraj robilem porzadki na xboxie powywalalem stare gry w ktore juz nie gram, z dysku zew. i wew. i pojawil sie problem po restarcie konsoli pojemnosc dyskow jest blednie podawana otoz dysk wew. po usunieciu 2 lub 3 gier pokazuje ze ma 0.0 gb wolnego miejsca ( przed usuwaniem mial ok.1,2 gb wolnego) dysk zew. pokazuje ok. i jest problem z uruchamianiem gier otoz jak chce wlaczyc gre klikam uruchom gre i nic sie nie dzieje, (nie uruchamiam gier ktore wywalilem jak by ktos wpadl na taki pomysl) dziwna sprawa jest taka, jesli wlacze konsole wejdzie ona do fsd i szybko uruchomie gre to sie ona wlaczy normalnie, jesli fsd pochodzi chwile dluzej np. minute od wlaczenia to juz nic nie uruchomie, pod oryginalnym dashem gry z dysku wew. odpalaja sie normalnie ( dysk zew. jest nie widoczny i chyba nigdy nie byl widoczny....) pod fsd zaznaczalem i odznaczalem opcje w ustawieniach zeby przy starcie skanowal dyski w poszukiwaniu nowych gier....
     
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. akir

    akir Xbox One Xbox One V.I.P Pomocnik Użytkownik PSforum.pl

    Dołączył:
    Grudzień 23, 2008
    Posty:
    12082
    Polubienia:
    1068
    Punkty za osiągnięcia:
    113
    Miasto:
    Bielsko-Biała
    Wykasuj pam8ec fsd. W opcjwch masz, jesli nic nie da na nowo wrzuc calego fsd

    Wysyłane z mojego GT-N7000 za pomocą Tapatalk 2
     
  4. Jabar

    Jabar Moderator Członek Załogi Moderator Pomocnik Użytkownik PSforum.pl

    Dołączył:
    Październik 23, 2011
    Posty:
    3704
    Polubienia:
    1111
    Punkty za osiągnięcia:
    113
    Płeć:
    Mężczyzna
    Wywal przez XEXMENU cały folder z FSD - włącznie z folderem DATAi na jego miejsce wrzuć świeży FDS i poustawiaj w opcjach ścieżki, powinno pomóc.
     
  5. -=SETH=-

    -=SETH=- -= XBOX GOD =- Członek Załogi Administrator Super Moderator Xbox One V.I.P Pomocnik XBOX MANIAK Game Master Liga XboxForum.pl Achievement Hunter PSforum.pl

    Dołączył:
    Wrzesień 11, 2010
    Posty:
    28136
    Polubienia:
    3219
    Punkty za osiągnięcia:
    113
    Płeć:
    Mężczyzna
    Miasto:
    مصر

    Alert Jesteś użytkownikiem nie zakładaj tematów w dziale dla świeżaków, następnym razem będą pkt.

     
Wczytywanie...

Poleć forum