1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

Nie można odzczytac nośnika

Temat na forum 'Kosz' rozpoczęty przez rezo, Listopad 2, 2009.

  1. rezo

    rezo Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Grudzień 30, 2008
    Posty:
    1
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Miasto:
    Tychy
    Witam, po włożeniu płyty z CoD:MW2 pojawia mi się napis - Nie można odczytac nosnika, czym jest on spowodowany?. Stara przeróbką czy złym wypaleniem gry?
     
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. Pablooo88

    Pablooo88 V.I.P V.I.P Użytkownik Game Master

    Dołączył:
    Styczeń 30, 2009
    Posty:
    2680
    Polubienia:
    55
    Punkty za osiągnięcia:
    48
    Miasto:
    Warszawa
    Gra ma wave4. Poczytaj o tym to będziesz wiedział więcej
     
  4. sobel

    sobel Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Sierpień 1, 2009
    Posty:
    42
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    Miasto:
    Z nikąd
  5. rezo

    rezo Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Grudzień 30, 2008
    Posty:
    1
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Miasto:
    Tychy
    Acha :D, a jeżeli wgram najnowszego iXtreme 1.6 to będzie normalnie smigac na tym wave4, czy i tak będe musiał na nowo to nagrywac na wave3 ?:)
     
  6. Pablooo88

    Pablooo88 V.I.P V.I.P Użytkownik Game Master

    Dołączył:
    Styczeń 30, 2009
    Posty:
    2680
    Polubienia:
    55
    Punkty za osiągnięcia:
    48
    Miasto:
    Warszawa
    Poczekaj na iX 1.61 bo ten dopiero odpali gry z wave4 (oczywiście bez niczego)

    Na iX 1.6 musisz patchować gry albo używać activate.iso
     
  7. rezo

    rezo Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Grudzień 30, 2008
    Posty:
    1
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Miasto:
    Tychy
    Rozumiem, dzięki za pomoc :)
     
  8. BladePL

    BladePL Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Luty 14, 2009
    Posty:
    0
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    Witam. Jestem nowy na forum. Mam problem. Ściągnałem sobie CoDa MW2 i chcialem odpalic gre na koncie offline. Gra normalnie sie uruchamia, potem robi sie czarny ekran, nastepnie wyswietla mi sie logo Xboxa 360 i pisze, że "nie można odczytać nośnika" i wywala mnie do interfejsu. Co mam zrobić?

    Dodam, że mam iextreme'a 1.51. Z tego co czytałem gra powinna normalnie pojsc... nie rozumiem. Dodam, że mam napęd Hitachi. Proszę o pomoc.
     
  9. michansk

    michansk Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Maj 30, 2009
    Posty:
    6
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Po mojemu to sie zle nagrala ta gra przepuszczales ja przez ABGX? I jeszcze jedno w sieci jest kilka wersji tej gry i niektore sa ponoc walniete
     
  10. BladePL

    BladePL Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Luty 14, 2009
    Posty:
    0
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    Szczerze powiem, że nie wiem jaka to jest wersja. Ale gra sie raczej dobrze nagrała.

    No i dodam, że konsola to 3 letni Premium i to jest stary napęd Hitachi. Nic mam jeszcze te dodatki do GTA ale ich jeszcze nie odpalałem. Jak coś dam znać.
     
  11. slaughterboy9

    slaughterboy9 Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Grudzień 3, 2008
    Posty:
    0
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    Witam . Mam podobny problem " po włożeniu płyty z CoD:MW2 pojawia mi się napis - Nie można odczytac nosnika" . Z tą róznicą że ja mam na xbox iextreme 1.61 (przerabiałem specjalnie,tekken6 działa) nie wiem co mam zrobić....
     
  12. Pablooo88

    Pablooo88 V.I.P V.I.P Użytkownik Game Master

    Dołączył:
    Styczeń 30, 2009
    Posty:
    2680
    Polubienia:
    55
    Punkty za osiągnięcia:
    48
    Miasto:
    Warszawa
    Hmmm albo źle nagrana płytka albo coś

    Daj loga z abgx360 z już nagranej płyty
     
  13. Floyd

    Floyd Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Wrzesień 24, 2009
    Posty:
    799
    Polubienia:
    2
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Miasto:
    Żyrardów
    Dla mnie pobraliście gre od kiepskiego wydawcy, albo bez SS. Poszukajcie wstawki z napisem 100% działający relase nie żadne P2P.

    No i jak zaproponował użytkownik z góry dajcie loga z Abgx360.

    Pozdro...
     
Wczytywanie...

Poleć forum