1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

Nie można pobrać aktualizacji

Temat na forum 'Kosz' rozpoczęty przez piotruczelli10, Grudzień 20, 2011.

  1. piotruczelli10

    piotruczelli10 Banned

    Dołączył:
    Wrzesień 16, 2011
    Posty:
    78
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    Miasto:
    Nowa Jastrząbka
    Mam internet radiowy i router TP-LINK WR340G i mam 2 kreski sygnału a jak xbox prosi o pobranie aktualizacji wyskakuje błąd 396B-0000-3080-0502-8007-2AF9 co jest co znowu jest nie tak?
     
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. Brudsien

    Brudsien Pomocnik Pomocnik

    Dołączył:
    Grudzień 18, 2010
    Posty:
    1860
    Polubienia:
    1
    Punkty za osiągnięcia:
    38
    Miasto:
    Katowice
    To wgraj aktualizacje za pomocą pendrive, co do dwóch kresek to ogólnie kreski nie sa wyznacznikiem mocy ale dwie to z reguły slaby zasięg, na granicy stabilności łącza
     
  4. batorzajac

    batorzajac Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Czerwiec 25, 2011
    Posty:
    117
    Polubienia:
    5
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    jeśli chodzi o taką sieć domową to i na jednej kresce (nie jest to jakiś super wyznacznik) jechałem stabilnie bez problemu.
     
  5. piotruczelli10

    piotruczelli10 Banned

    Dołączył:
    Wrzesień 16, 2011
    Posty:
    78
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    Miasto:
    Nowa Jastrząbka
    Ale ja pobrałem pierwszą aktualizację mam teraz nowe menu nawet fajne ale gdy chce się zalogować pojawia się komunikat o błędzie jak to możliwe jak pierwszą aktualkę pobrałem a drugą już nie.
     
  6. Brudsien

    Brudsien Pomocnik Pomocnik

    Dołączył:
    Grudzień 18, 2010
    Posty:
    1860
    Polubienia:
    1
    Punkty za osiągnięcia:
    38
    Miasto:
    Katowice
    Kwestia ilości sieci które masz wokół siebie, grubości ścian itd.
    Rożnicę widać choćby w transferze czy pingach

    O jakiej aktualizacji piszesz bo po dashu 14699 nie ma nowszego, konsola przerobiona, w jaki sposób ?
     
  7. piotruczelli10

    piotruczelli10 Banned

    Dołączył:
    Wrzesień 16, 2011
    Posty:
    78
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    Miasto:
    Nowa Jastrząbka
  8. piotruczelli10

    piotruczelli10 Banned

    Dołączył:
    Wrzesień 16, 2011
    Posty:
    78
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    Miasto:
    Nowa Jastrząbka
  9. Brudsien

    Brudsien Pomocnik Pomocnik

    Dołączył:
    Grudzień 18, 2010
    Posty:
    1860
    Polubienia:
    1
    Punkty za osiągnięcia:
    38
    Miasto:
    Katowice
    Jak wygląda test połączenia z live ?
    Ustawienia/System/ustawienia sieci/twoje połączenie wifi/Przetestuj połączenie xbox live
     
  10. piotruczelli10

    piotruczelli10 Banned

    Dołączył:
    Wrzesień 16, 2011
    Posty:
    78
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    Miasto:
    Nowa Jastrząbka
    Adres IP zmieniłem na 192.168.0.2 zmieniłem servery DNS na inne takie jakie są w połączeniu lokalnym z tamtąd przepisałem test wyglądał tak kiedy już to zrobiłem (zmieniłem dane sieci) wszystko grało szło dalej i przy internecie pojawił się komunikat o MTU dałem OK ściągnołem aktualizacje (długo się pobierała) xbox się sam wyłączył i włączył miałem nowe menu i xbox prosił o kolejną aktualizacje a wtedy zaczęła się pobierać aktualka i komunikat mi wyskoczył kod błędu jakiś tam i tyle tego było.
     
  11. piotruczelli10

    piotruczelli10 Banned

    Dołączył:
    Wrzesień 16, 2011
    Posty:
    78
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    Miasto:
    Nowa Jastrząbka
    Brudsien daj swoje GG.
     
Wczytywanie...

Poleć forum