1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

Nie można pobrać darmowej gry dostępnej na Xbox Live

Temat na forum 'Dla świeżaków' rozpoczęty przez Face, Czerwiec 11, 2013.

  1. Face

    Face Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Czerwiec 11, 2013
    Posty:
    4
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    To mój pierwszy post, więc witam wszystkich.
    Przechodząc do meritum - w związku z zapowiedziami po wydaniu Xbox One, dla posiadaczy konta GOLD, czyli m. in. mnie, dostępna jest za darmo do pobrania gra Fable 3.
    Czy próbował ktoś tą grę ściągnąć?
    Ja niestety mam z tym problem, przy próbie pobrania otrzymuję komunikat z kodem stanu: 80162713
    Niestety, na xbox.com/errorhelp nie znajduje odpowiedzi.

    Konsola bez przeróbek, 4 GB wwnętrznej pamięci, podłączona zewnętrzna pamięć 4 GB (wykorzystane 3 GB) oraz 8 GB (cała pusta), więc miejsce na pobranie gry jest, waży 5.61GB
     
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. szangg

    szangg Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Marzec 7, 2012
    Posty:
    228
    Polubienia:
    30
    Punkty za osiągnięcia:
    28
    Płeć:
    Mężczyzna
    Miasto:
    Opoczno/Łódź/Bad Hersfeld
    Tez mam podobny problem z tym, ze u mnie wyskakuje komunikat ze zawartosc nie jest dostepna w biezacej lokalizacji:/ mam konto na uk
     
  4. rafalgcw

    rafalgcw Banned

    Dołączył:
    Wrzesień 8, 2012
    Posty:
    61
    Polubienia:
    8
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    Za chwilkę spróbuje u siebie i napisze co i jak ;)



    Gra się pobiera tylko jakoś tak strasznie opornie ;/
     
    1 osoba to lubi.
  5. Imperial BoRo

    Imperial BoRo Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Maj 9, 2013
    Posty:
    389
    Polubienia:
    31
    Punkty za osiągnięcia:
    28
    no u mnie to samo konto na usa
     
  6. Face

    Face Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Czerwiec 11, 2013
    Posty:
    4
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Ciekawe... ja w ogóle nie mogę rozpocząć tego pobierania, nawet jakby miało opornie iść, to nie mam nic przeciwko. No ale wniosek z tego, że to albo coś nie tak z moim kontem, albo konsolą, że wywala błąd, którego nikt nie umie rozszyfrować
     
  7. rafalgcw

    rafalgcw Banned

    Dołączył:
    Wrzesień 8, 2012
    Posty:
    61
    Polubienia:
    8
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    A konto założone masz na... ?
     
  8. Face

    Face Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Czerwiec 11, 2013
    Posty:
    4
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Możesz sprecyzować, bo nie rozumiem?
    Na czym mam mieć to konto założone? ;)
    Oczywiście konto Xbox Live założone, powiązane z konsolą, bo zarówno update gry, które mam, czy też pobieranie dem działa bez problemu...

    Wiem, ze nie powinienem pisać posta pod postem, ale tak będzie lepiej i czytelniej.
    Widocznie coś było nie tak z serwerami xbox, bo teraz pobieranie działa. Gra się już pobiera, co prawda jakoś powoli, ale idzie.
    Temat chyba do zamknięcia.

    Wysyłane z mojego GT-S5830 za pomocą Tapatalk 2

    Może i czytelniej, ale nie zgodnie z regulaminem, nast. razem będzie warn - Jabar
     
  9. Remix27

    Remix27 Banned

    Dołączył:
    Luty 13, 2013
    Posty:
    1038
    Polubienia:
    127
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    Miasto:
    Nie Pamietam
    nie lepiej je połączyć w jeden post?
    wpisz w google dowiesz się co znaczy
    i gra jest prawdobnie zablokowana na jakiś region....
     
  10. Imperial BoRo

    Imperial BoRo Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Maj 9, 2013
    Posty:
    389
    Polubienia:
    31
    Punkty za osiągnięcia:
    28
    po przeczytaniu wiadomości o tym kodzie nie widze sposobu na rozwiązanie problemu :<
     
  11. Face

    Face Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Czerwiec 11, 2013
    Posty:
    4
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Jak już pisałem w poprzednim poście - problem już rozwiązany. Prawdopodobną przyczyną były przenosiny serwerów Xbox Live. Taką informację dostałem od konsultanta na infolinii Xbox.
    Gra już pobrana, więc dalsza dyskusja wydaje się zbędna.
     
Wczytywanie...

Poleć forum