1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

Nie można pobrać informacji z rynku usług Xbox LIVE. Spróbuj później. Kod stanu: 801

Temat na forum 'Kosz' rozpoczęty przez [matheok], Lipiec 26, 2010.

  1. [matheok]

    [matheok] Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Lipiec 14, 2010
    Posty:
    104
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    16
    Chcialem wymienic kod 1 msc, wpisalem kod, pisze ladnie xbox live 1 msc, aby dokonczyc nalezy wpisac haslo, adres itp. Na koncu pisze :

    Nie można pobrać informacji z rynku usług Xbox LIVE. Spróbuj później.

    Kod stanu: 8015400c
     
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. Patrolek PL

    Patrolek PL XBOX MANIAK XBOX MANIAK Użytkownik

    Dołączył:
    Sierpień 15, 2009
    Posty:
    422
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    16
    Miasto:
    W-wa
  4. [matheok]

    [matheok] Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Lipiec 14, 2010
    Posty:
    104
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    16
    nic nie pomaga, szukalem na necie, zeby wpisac kod pocztowy z angli, ale nawet literek nie da sie wpisywac w kodzie pocztowym.


    Sluchajcie, gdy wpisalem kod w menu na dash poprzez wymien kod, to pisze ze 1 msc gold, daje dalej i wyswietla komunikat, abym dokonczyl operacje. Gdy mam wpisac Adres1, Miasto, Wojewodztwo, Kod pocztowy to stoje. Kolega podal mi jakie mam podac dane, ale w kodzie pocztowym nie moge wpisac angielskiego z Londynu!! Po 2 kolega ma calkiem inne rubryki, niz te moje w danych osobowych... Pomoze ktos?:)
     
  5. [matheok]

    [matheok] Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Lipiec 14, 2010
    Posty:
    104
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    16
    zna ktos odpowiedz?
     
  6. Pieter029

    Pieter029 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Grudzień 11, 2008
    Posty:
    212
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    16
    Miasto:
    ok. Lublina
    spróbuj przez xbox.com :)
     
  7. barman_2000

    barman_2000 Xbox One Xbox One Użytkownik

    Dołączył:
    Czerwiec 3, 2010
    Posty:
    3416
    Polubienia:
    393
    Punkty za osiągnięcia:
    83
    Płeć:
    Mężczyzna
    Miasto:
    Włoszczowa
    mam ten sam problem, kupilem nowa konsole bo na starej nie gralem online, chcialem pobrac darmowe dodatki do forzy i wyskakuje mi ten blad, probowalem roznych rzeczy i nic, co zrobic??
     
  8. [matheok]

    [matheok] Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Lipiec 14, 2010
    Posty:
    104
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    16
    wlasnie sie dowiedzialem, ze podobno serwery sa przeciazone, na xbox.com pisze serwer tymczasowo niedostepny
     
  9. barman_2000

    barman_2000 Xbox One Xbox One Użytkownik

    Dołączył:
    Czerwiec 3, 2010
    Posty:
    3416
    Polubienia:
    393
    Punkty za osiągnięcia:
    83
    Płeć:
    Mężczyzna
    Miasto:
    Włoszczowa
  10. barman_2000

    barman_2000 Xbox One Xbox One Użytkownik

    Dołączył:
    Czerwiec 3, 2010
    Posty:
    3416
    Polubienia:
    393
    Punkty za osiągnięcia:
    83
    Płeć:
    Mężczyzna
    Miasto:
    Włoszczowa
    dalej mam ten sam problem, czym to moze byc spowodowane?? czy ma jakis zwiazek ze mam neta w konsoli przez karte sieciowa??
     
Wczytywanie...

Poleć forum