1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

Nie można pobrać informacji z rynku usług Xbox LIVE.

Temat na forum 'Kosz' rozpoczęty przez MATZ, Listopad 1, 2009.

  1. MATZ

    MATZ Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Listopad 1, 2009
    Posty:
    0
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    Miasto:
    Warszawa
    Witam serdecznie.

    To mój pierwszy post na tym forum więc chciałem się przywitać. ;)

    Niedawno kupiłem konsolę Xbox Premium, przerobiłem iXtreme 1.6, i mam pewien problem z Xbox Live:

    1) Kiedy próbuję pobrać jakiekolwiek demo otrzymuję informację:

    Kod:
    Nie można pobrać informacji z rynku usług Xbox LIVE. Spróbuj później.
    
    Kod stanu: 8015400c
    2) Kiedy próbuję dodać kolege do znajomych na konsoli, w momencie wysłania do niego wiadomości z prośbą, wyskakuje mi komunikat:

    Kod:
    Nie można ukończyć czynności. Spróbuj ponownie. 
    Aby uzyskać więcej informacji, przejdź do strony 
    www.xbox.com/support
    I tak ciągle. Ma ktoś pomysł o co chodzi?

    Pozdrawiam.
     
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. YesOrNo

    YesOrNo Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Październik 11, 2009
    Posty:
    25
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Miasto:
    Gold Cobra(2010)
    Spróbuj zrobić tak.
    -wyłącz konsole
    -wyjmij kable z modemu
    -odczekaj 20 sekund
    -podłącz modem
    -włącz konsole
     
  4. MATZ

    MATZ Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Listopad 1, 2009
    Posty:
    0
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    Miasto:
    Warszawa
    Nie pomaga, i nie sądzę żeby miało pomóc. Mam Aster, ze stałym publicznym IP, w domu jest połączenie MODEM KABLOWY<===>ROUTER LINKSYS WRT54G (TOMATO)<==SKRĘTKA==>XBOX360. Na routerze Xbox360 ma ustawioną stałą dzierżawę IP po MAC, i do jego IP ustawiłem DMZ (strefa zdemilitaryzowana). Więc wszystko powinno grać.
     
  5. MATZ

    MATZ Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Listopad 1, 2009
    Posty:
    0
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    Miasto:
    Warszawa
    Udało mi się dodać znajomego. Natomiast z resztą jest nadal tak samo...
     
  6. Shakedown

    Shakedown Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Grudzień 8, 2008
    Posty:
    156
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    16
    Sprobuj podłaczyć konsolę bezpośrednio do modemu, jak bedzie działać dobrze tzn ze gdzieś w konfiguracji routera sie pogubiłes;) a jak nie... to winda leży pa stronie providera, chociaz to mało prawdopodobne.
     
  7. miedzianek

    miedzianek Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Styczeń 30, 2009
    Posty:
    1045
    Polubienia:
    1
    Punkty za osiągnięcia:
    38
    Miasto:
    Białystok
    Albo porty
    Albo inne ustawienie routera
     
  8. Suteq

    Suteq Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Lipiec 27, 2009
    Posty:
    46
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    Ten błąd 8...... to jest, że nie masz pełnych jakby to powiedzieć możliwości Live, często tak miałem. :) I dlatego nie mogłeś dodać znajomego. Problem znika po jakimś czasie. Czasem są to problemy u MS.
     
Wczytywanie...

Poleć forum