1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

Nie można pobrać Optional Media Update

Temat na forum 'Oprogramowanie' rozpoczęty przez vienio999, Grudzień 27, 2010.

  1. vienio999

    vienio999 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Lipiec 18, 2010
    Posty:
    86
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    Witam,



    Jak w temacie. Próbuje to pobrać i zatrzymuje sie na 98% i wyskakuje "Nie można pobrać Optional Media Update". Kiedyś już pobierałem te kodeki i bez problemu szło. Próbowałem z dyskiem i bez dyski, z poziomu konsoli i ze strony WWW, żadnych rezultatów.


    Proszę o pomoc.
     
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. -=DEXTER=-

    -=DEXTER=- Pomocnik Pomocnik Użytkownik

    Dołączył:
    Styczeń 8, 2008
    Posty:
    7158
    Polubienia:
    552
    Punkty za osiągnięcia:
    113
    Miasto:
    Kalisz, Poland
    i od razu temat trzeba zakladac? serwery przeciazone. Sprobuj pozniej.
     
  4. vienio999

    vienio999 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Lipiec 18, 2010
    Posty:
    86
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    Od czego jest forum? Chyba od zadawania pytań, jak coś nie działa, lub ma się jakiś problem.... Serwery przeciążone o 6.30 rano? n1
     
  5. -=DEXTER=-

    -=DEXTER=- Pomocnik Pomocnik Użytkownik

    Dołączył:
    Styczeń 8, 2008
    Posty:
    7158
    Polubienia:
    552
    Punkty za osiągnięcia:
    113
    Miasto:
    Kalisz, Poland
    to ze u nas jest 6 rano to nie znaczy ze na calym swiecie jest ta godzina.
     
  6. vienio999

    vienio999 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Lipiec 18, 2010
    Posty:
    86
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    To chyba M$ nie ma jednego servera na cały świat? omfg...


    Co do problemu to dalej to samo, oczywiście serwery przeciązone cały dzień tylko przy jednym pliku....



    Proszę o pomoc, bo moja konsola to jedyny odtwarzacz filmów :(
     
  7. dexoff41

    dexoff41 Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Sierpień 28, 2010
    Posty:
    2
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Mam ten sam problem, wcześniej na kartę pamięci się bez problemu pobrało. Dziś zamontowałem nowy dysk i problem z 98% się pojawił. Jednak jeśli kolega ma to samo to na szczęście to nic z dyskiem. Trzeba będzie do jutra poczekać...
     
  8. vienio999

    vienio999 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Lipiec 18, 2010
    Posty:
    86
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    To razem prosimy o pomoc :p



    Najlepsze jest to, ze probowalem bez dysku, mam arcade to na wbudowana karte pamieci i kupa, sproboje na pendrive potem




    EDIT: Na pendrive też nie działa, chyba przedzwonie do M$ sobie jutro, moze mi wytłumaczą.


    EDIT 2: Ma ktoś numer do Polskiej usługi xbox live, niechce dzwonic bezposrednio do ms...
     
  9. Frankenstrat

    Frankenstrat Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Grudzień 30, 2008
    Posty:
    3
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Załóż konto na jednym z 'oryginalnych' państw, np UK i wtedy pobierz przez Xa - sprawdzone i działa.
    Po migracji na Polskę nie da sie tego pobrać, nie wiem czemu.
     
  10. kokakoala

    kokakoala Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Październik 27, 2009
    Posty:
    72
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    Dołączam się do problemu 98%. Po migracji z amerykańskiego konta nie mogę pobrać optional media uptade. Od miesiąca co jakiś czas sprawdzam i zawsze to samo. Nawet dysk formatowałem bo myślałem że jakieś tymczasowe śmiecie z amerykańskich czasów to blokują.

    Odzyskałem tag gracza kolegi, który dopiero na polskim live zrobił konto (nie migrował), pobrało się bez problemu ale nie działało po zalogowaniu na moje konto (przypisane do gamertaga?).

    Ktoś zna stanowisko polskiego MS w tej sprawie? O ile polski MS w ogóle ma jakieś stanowisko. Bieda na tym naszym Live!
     
  11. vienio999

    vienio999 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Lipiec 18, 2010
    Posty:
    86
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6


    Założyłem specjalnie nowe konto na UK i pobrałem te kodeki. Potem odpaliłem mój polski profil i działa. Także ma UK pobierzcie kodeki a potem mozna wy***** to konto i jechac na polskim.



    Dzieki za pomoc, temat do zamknięcia
     
Wczytywanie...

Poleć forum