1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

Nie można podłączyć do usługi Xbox LIVE - problem

Temat na forum 'Dla świeżaków' rozpoczęty przez chrupki, Luty 24, 2012.

  1. chrupki

    chrupki Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Luty 23, 2012
    Posty:
    3
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Witam

    Posiadam przerobioną konsolę LT3.0 i mam taki problem. Posiadam dwie gry (pod kinect) które wymagają zalogowania na konto.
    Dziwne jest to że próbują logować się poprzez Xbox LIVE. Wybieram moje konto które mam założone na dysku i pojawia się komunikat "Nie można podłączyć konsoli do usługi Xbox LIVE" a dalej chce testować połaczenie z internetem. Jeśli to anuluję nadal zostaję jako Guest przez co nie mogę zapisywać progresu.

    Wydaje mi się że savy itp zapisywane są na dysku w trybie offline a nie online.

    Można to jakoś obejść?
     
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. akir

    akir Xbox One Xbox One V.I.P Pomocnik Użytkownik PSforum.pl

    Dołączył:
    Grudzień 23, 2008
    Posty:
    12069
    Polubienia:
    1065
    Punkty za osiągnięcia:
    113
    Miasto:
    Bielsko-Biała
    Zaloguj sie do profili zanim wlaczysz gre

    Wysłane z mojego LG-P500 za pomocą Tapatalk
     
  4. chrupki

    chrupki Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Luty 23, 2012
    Posty:
    3
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Robiłem tak. Nawet dawałem auto podłączenie i nic - to samo. Nawet jak daję "Sign In" to widnieje opcja "zalogowany"
     
  5. chrupki

    chrupki Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Luty 23, 2012
    Posty:
    3
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Już sobie poradziłem. Okazało się że do takiego typu problemów potrzebny jest Kinect ID. Od razu wszystko elegancko zaczęło chodzić offline ;) Można temat zamknąć.
     
  6. rakso70

    rakso70 Użytkownik Użytkownik Świeżak

    Dołączył:
    Maj 4, 2012
    Posty:
    9
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Mam ten sam problem (po aktualizacji). Możesz napisać więcej o tym Kinect ID , bo nie za bardzo rozumiem o co w tym chodzi?
     
Wczytywanie...

Poleć forum