1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

Nie można połączyć się z grupą Xbox LIVE Party.

Temat na forum 'Konsola' rozpoczęty przez Damick, Wrzesień 18, 2011.

  1. Damick

    Damick Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Grudzień 2, 2008
    Posty:
    18
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Miasto:
    Słupsk
    Witam.
    Od pewnego czasu nęka mnie problem. Nie mogę się podłączyć do grupy xbox live znajomego. Problem był omijany ponieważ grupę zakładał jeszcze inny znajomy i wtedy obaj dołączaliśmy bez problemu. Natomiast jeżeli chcemy sami we dwóch, ciągle jest problem z połączeniem i to nie tylko z grupą, ale problem występuje także w grze. Wszystkie porty potrzebne xboxowi mam odblokowane, wysłałem koledze mojego configa routera i problem dalej występuje, dodam, że z kazdym innym normalnie się łączę. Proszę o pomoc!
     
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. Krawol

    Krawol Banned Użytkownik

    Dołączył:
    Styczeń 25, 2010
    Posty:
    1001
    Polubienia:
    114
    Punkty za osiągnięcia:
    63
    Miasto:
    Warszawa | Otwock
    jeszcze jest coś lepszego otóż Firewall DMZ wpisujesz ip konsoli i twoja konsola ma prawa boskie internetu :p tak to nazywam

    poszukaj w routerze DMZ lub Firewall cuś takiego i wpisz ip konsoli )to co masz w ustawieniach konsoli ustaw ręcznie jakieś ip np. 192.168.0.10 i wpisz to w router)
     
  4. Brudsien

    Brudsien Pomocnik Pomocnik

    Dołączył:
    Grudzień 18, 2010
    Posty:
    1860
    Polubienia:
    1
    Punkty za osiągnięcia:
    38
    Miasto:
    Katowice
    Macie publiczne ip ?
    Jakie ustawienia ?
    Jakiego macie uslugodawce neta ?
    Ty chyba nie masz pojecia do czego sluzy DMZ
     
  5. Damick

    Damick Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Grudzień 2, 2008
    Posty:
    18
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Miasto:
    Słupsk
    publicznego ip nie mamy. neta mamy w tej samej osiedlowce. na xboxie wszystko poustawiane na auto przechodzi pomyslnie test lacza w routerze pododawane odpowiednie porty. zaznaczam iz problem wystepuje od kilku miesiecy. wczesniej gralismy bez problemow.
     
  6. fisiek0303

    fisiek0303 Xbox One Xbox One

    Dołączył:
    Październik 7, 2011
    Posty:
    40
    Polubienia:
    3
    Punkty za osiągnięcia:
    8
    Witam mam pewien problem otoz obojetnie jaki kumpel zaklada Grupe xbox live party i jak ja dolacze do tej grupy jest wszystko oki ale jak on wyjdzie z tej grupy to powinna ona zostac a mnie wyrzuca samoczynnie z niej ,wie ktos moze o co kaman???
     
  7. fisiek0303

    fisiek0303 Xbox One Xbox One

    Dołączył:
    Październik 7, 2011
    Posty:
    40
    Polubienia:
    3
    Punkty za osiągnięcia:
    8
    prosze o pomoc???
     
  8. RafanoCK

    RafanoCK Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Lipiec 27, 2011
    Posty:
    108
    Polubienia:
    4
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Miasto:
    CK
  9. fisiek0303

    fisiek0303 Xbox One Xbox One

    Dołączył:
    Październik 7, 2011
    Posty:
    40
    Polubienia:
    3
    Punkty za osiągnięcia:
    8
    Nat raczej tak bo wpisywalem kiedys na otwarcie Nat bo tez mialem go zablokowanego jak gralem w Black opsa wiec w black opsie pokazuje teraz ze nat jest otwarty...co innego moze byc??
     
  10. RafanoCK

    RafanoCK Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Lipiec 27, 2011
    Posty:
    108
    Polubienia:
    4
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Miasto:
    CK
    To zobacz w konsoli przetestuj sieć, a nie w black opsie
     
  11. fisiek0303

    fisiek0303 Xbox One Xbox One

    Dołączył:
    Październik 7, 2011
    Posty:
    40
    Polubienia:
    3
    Punkty za osiągnięcia:
    8
    Przetestowalem polaczenie wszystko pisze ze dziala i jest ok..
     
  12. RafanoCK

    RafanoCK Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Lipiec 27, 2011
    Posty:
    108
    Polubienia:
    4
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Miasto:
    CK
    Czyli bez zółtego znaczka. No nie wiem. Weź może rr routera.
     
  13. fisiek0303

    fisiek0303 Xbox One Xbox One

    Dołączył:
    Październik 7, 2011
    Posty:
    40
    Polubienia:
    3
    Punkty za osiągnięcia:
    8
    Router byl resetowany kilka razy nawet , nadal to samo otworzylem wszystkie porty jakie wyczytalem na forach i nic...sprawdzalem polaczenia i pisze ze usluga i reszta dziala, wiec nie mam pojecia co moze byc :(
     
  14. akir

    akir Xbox One Xbox One V.I.P Pomocnik Użytkownik PSforum.pl

    Dołączył:
    Grudzień 23, 2008
    Posty:
    12069
    Polubienia:
    1065
    Punkty za osiągnięcia:
    113
    Miasto:
    Bielsko-Biała
    Wiec problm u kolegi

    Wysłane z mojego LG-P500 za pomocą Tapatalk
     
  15. fisiek0303

    fisiek0303 Xbox One Xbox One

    Dołączył:
    Październik 7, 2011
    Posty:
    40
    Polubienia:
    3
    Punkty za osiągnięcia:
    8
    no nie wiem czy u kolegi, bo obojetnie ktory kolega zalozy grupe i tak samo sie dzieje :(
     
  16. RafanoCK

    RafanoCK Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Lipiec 27, 2011
    Posty:
    108
    Polubienia:
    4
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Miasto:
    CK
    Porty wpisywałeś w routerze i w kompie ? I jakie te porty wpisałeś.
     
Wczytywanie...

Poleć forum