1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

Nie mozna polaczyc sie z hostem COD MW2

Temat na forum 'Dla świeżaków' rozpoczęty przez dziend0bry, Styczeń 27, 2010.

  1. dziend0bry

    dziend0bry Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Styczeń 22, 2010
    Posty:
    880
    Polubienia:
    12
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Miasto:
    Legnica
    Probuje grac przez Xlink Kai .. Wykrylo serwery,daje polacz ii..

    Nie mozna polaczyc sie z hostem

    Moj ping min. 19ms max 23ms

    wtf?
     
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. SaintaSPL

    SaintaSPL Banned

    Dołączył:
    Październik 31, 2009
    Posty:
    102
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    Miasto:
    Sandomierz
  4. dziend0bry

    dziend0bry Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Styczeń 22, 2010
    Posty:
    880
    Polubienia:
    12
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Miasto:
    Legnica
    Zaden serwer nie dziala
     
  5. SaintaSPL

    SaintaSPL Banned

    Dołączył:
    Październik 31, 2009
    Posty:
    102
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    Miasto:
    Sandomierz
    Bo nie ma w tej chwili serwera jest jeden na haslo!
     
  6. dziend0bry

    dziend0bry Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Styczeń 22, 2010
    Posty:
    880
    Polubienia:
    12
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Miasto:
    Legnica
    No to jak wbije na xlinku na serwer to się połącze?
     
Wczytywanie...

Poleć forum