1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

Nie można połączyć sie z xbox live

Temat na forum 'Kosz' rozpoczęty przez Damianldz1908, Maj 2, 2012.

  1. Damianldz1908

    Damianldz1908 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Styczeń 25, 2011
    Posty:
    27
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Podłączyłem xbox'a pod laptopa który ma dostęp do internetu poprzez wi-fi udostępniłem sieć na lapku i testuje połączenie na xboxie łączy tylko z siecią a potem przy internecie wyskakuje błąd, mimo że laptop ma w tym momencie dostęp do neta. co mam zrobić ?
     
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. Rafau666

    Rafau666 Xbox One Xbox One Użytkownik

    Dołączył:
    Październik 9, 2010
    Posty:
    3497
    Polubienia:
    465
    Punkty za osiągnięcia:
    83
    Miasto:
    Stary Sacz
    napisać w odpowiednim dziale, bo nie jesteś świeżakiem :>
     
  4. Damianldz1908

    Damianldz1908 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Styczeń 25, 2011
    Posty:
    27
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    oo, z przyzwyczajenia napisałem tutaj. a możesz odpowiedzieć bo nie bardzo mi się chce od nowa zakładać wątek ?
     
  5. Rafau666

    Rafau666 Xbox One Xbox One Użytkownik

    Dołączył:
    Październik 9, 2010
    Posty:
    3497
    Polubienia:
    465
    Punkty za osiągnięcia:
    83
    Miasto:
    Stary Sacz
    Ustawienia na auto na xboxie? zezwalaj innym uzytkownikom na połączenie zaznaczyłeś?
     
  6. Damianldz1908

    Damianldz1908 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Styczeń 25, 2011
    Posty:
    27
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Tak, wszystko zaznaczone
     
  7. RootsPL

    RootsPL Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Kwiecień 2, 2010
    Posty:
    4
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Pomocy u mnie też problem z połączeniem. Na lapku wyskakuje, że połączenie ma ograniczoną łączność. Na xsie nie może się połączyć. Prośba o pomoc.
     
  8. xMixTapex

    xMixTapex Banned

    Dołączył:
    Kwiecień 18, 2012
    Posty:
    29
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    Miasto:
    Suwałki
    Może masz jakieś aktualizacje w xbox 360 ja tak miałem i mnie nie chciało łączyć
     
Wczytywanie...

Poleć forum