1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

,,Nie można połączyć z EA Online. Spróbuj ponownie." BF3

Temat na forum 'Dla świeżaków' rozpoczęty przez White1284, Kwiecień 23, 2013.

Status Tematu:
Zamknięty.
  1. White1284

    White1284 Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Wrzesień 25, 2012
    Posty:
    13
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Miasto:
    Gdańsk
    Witam, otóż mój problem polega na tym, że gdy dzisiaj chciałem wejść w multi w bf3 to wyskoczył mi oto taki komunikat. Resetowałem ruter, usunąłem grę z dysku, wyczyściłem pamięć podręczną i dalej nic. Dodam, że wczoraj nie miałem takich problemów.
     
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. BoostMasterPL

    BoostMasterPL Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Luty 4, 2013
    Posty:
    31
    Polubienia:
    4
    Punkty za osiągnięcia:
    8
    Miasto:
    Poznań
    Mam ten sam problem i nie wiem jak go rozwiązać :( Prosze o pomoc jesli ktoś wie coś w tym temacie . Dodam , że próbowałem juz wszytkiego co kolega wyżej i nic
     
  4. -=SETH=-

    -=SETH=- -= XBOX GOD =- Członek Załogi Administrator Super Moderator Xbox One V.I.P Pomocnik XBOX MANIAK Game Master Liga XboxForum.pl Achievement Hunter PSforum.pl

    Dołączył:
    Wrzesień 11, 2010
    Posty:
    28054
    Polubienia:
    3210
    Punkty za osiągnięcia:
    113
    Płeć:
    Mężczyzna
    Miasto:
    مصر
    Może robią coś na servach i są wyłączone.
     
  5. BoostMasterPL

    BoostMasterPL Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Luty 4, 2013
    Posty:
    31
    Polubienia:
    4
    Punkty za osiągnięcia:
    8
    Miasto:
    Poznań
    Nie są wyłączone bo niektórzy moga grac a niektórzy nie . Nie wiemy własnie co jest
     
  6. White1284

    White1284 Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Wrzesień 25, 2012
    Posty:
    13
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Miasto:
    Gdańsk
    No właśnie w tym problem, że ktoś z kim chciałem pograć mógł normalnie grać, a ja nie :(
     
  7. firzen132

    firzen132 Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Listopad 3, 2011
    Posty:
    2
    Polubienia:
    1
    Punkty za osiągnięcia:
    3
    Orange ma problemy techniczne, nie można połączyć się z zagranicznymi serverami. Nie działają niektóre strony .com i "aplikacje" np. Steam. Podejrzewam że to może być przyczyną.

    Wysłane z mojego GT-S5300 za pomocą Tapatalk
     
    1 osoba to lubi.
  8. kamilkuchartg

    kamilkuchartg Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Kwiecień 23, 2013
    Posty:
    20
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Miasto:
    tarnowskie góry
    najwyraznij masz problem z konsolą albo problem z internetem
     
  9. BoostMasterPL

    BoostMasterPL Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Luty 4, 2013
    Posty:
    31
    Polubienia:
    4
    Punkty za osiągnięcia:
    8
    Miasto:
    Poznań
    firzen132 dokładnie tak jak napisałeś . Dzwoniłem dzisiaj do Orange i powiedzieli mi , że ogólnopolski problem maja i że u wszystkich z neostrady tak sie dzieje . Ponoć nad tym pracują i trzeba czekać . Dzisiaj niby ma to być naprawione . Jestem ciekaw
     
  10. White1284

    White1284 Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Wrzesień 25, 2012
    Posty:
    13
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Miasto:
    Gdańsk
    Kurde, akurat miałem sobie wczoraj pograć i dzisiaj.
     
  11. White1284

    White1284 Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Wrzesień 25, 2012
    Posty:
    13
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Miasto:
    Gdańsk
    Okej, niby teraz działa, wchodzę do trybu online, a tu każe mi wpisywac jeszcze raz przepustkę. Wpisuje a tu informacja, że została już użyta. Co teraz mam zrobić??
     
  12. CSpec

    CSpec V.I.P V.I.P XBOX MANIAK Użytkownik

    Dołączył:
    Styczeń 6, 2011
    Posty:
    1586
    Polubienia:
    579
    Punkty za osiągnięcia:
    113
    Miasto:
    K-PAX
    Sprawdź czy masz plik online pass na dysku twardym, jeżeli masz, usuń go.
    Jeżeli wymieniałeś ją na tym samym koncie, wejdź w historie pobierań, znajdź na liscie BF 3 Online Pass, i pobierz go ponownie.
     
  13. novy66

    novy66 Xbox One Xbox One Użytkownik Liga XboxForum.pl

    Dołączył:
    Luty 21, 2009
    Posty:
    4555
    Polubienia:
    270
    Punkty za osiągnięcia:
    83
    Płeć:
    Mężczyzna
    Miasto:
    Słupsk
    Wina leży zapewne po stronie serwerów EA. Kumpel też wczoraj nie mógł się połączyć a dziś BF3 działa normalnie.
     
  14. BoostMasterPL

    BoostMasterPL Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Luty 4, 2013
    Posty:
    31
    Polubienia:
    4
    Punkty za osiągnięcia:
    8
    Miasto:
    Poznań
    Jak nie ma wiedzy to zaraz wina spada na EA . W tym wypadku EA wcale tu nie zawiniło . Poczytał byś więcej to byś wiedział . Pozdrawiam .
     
  15. CSpec

    CSpec V.I.P V.I.P XBOX MANIAK Użytkownik

    Dołączył:
    Styczeń 6, 2011
    Posty:
    1586
    Polubienia:
    579
    Punkty za osiągnięcia:
    113
    Miasto:
    K-PAX

    Alert Wystarczy.

     
Wczytywanie...
Status Tematu:
Zamknięty.

Poleć forum