1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

nie można się połączyć z serwerem EA w grach

Temat na forum 'Kosz' rozpoczęty przez patryk100x, Grudzień 7, 2010.

  1. patryk100x

    patryk100x Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Luty 22, 2010
    Posty:
    51
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    Miasto:
    Wrocław
    siemka! nie mogę się dziś podłączyć do serwerów Ea nie , można grać przez live w BF BC2 i FIFA 11 .wie ktoś może co się stało ??:(
     
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. kufer111

    kufer111 Banned

    Dołączył:
    Grudzień 9, 2008
    Posty:
    618
    Polubienia:
    10
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    Miasto:
    Zdolny Śląsk
    do bf2 trzeba pobrać łatke #3 -sklep w grze,łatka za darmo rozmiar 1.6gb. a fify nie mam i miec nie bede bo to ść.....
     
  4. patryk100x

    patryk100x Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Luty 22, 2010
    Posty:
    51
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    Miasto:
    Wrocław
    wczoraj jeszcze moglem normalnie grac , to nie wiem.w takim razie do fify tez musialbym pobrac jakis kod ? ;/
     
  5. filemon1993

    filemon1993 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Listopad 6, 2009
    Posty:
    148
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    16
    Miasto:
    Łódź
    Wczoraj były jakieś problemy na naszym LIVE, mnie co chwile rozłączało. Moze coś naprawiali w końcu mamy go w Polsce od niespełna miesiąca .
     
  6. patryk100x

    patryk100x Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Luty 22, 2010
    Posty:
    51
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    Miasto:
    Wrocław
    w tym problem ze ja mam konto na stanach :D ale mozliwe ze byly jakies problemy wczoraj ;]
     
Wczytywanie...

Poleć forum