1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

Nie można uruchomić gry Alan Wake

Temat na forum 'Pomoc' rozpoczęty przez YoCar, Marzec 6, 2011.

  1. YoCar

    YoCar Banned Użytkownik

    Dołączył:
    Marzec 28, 2010
    Posty:
    24
    Polubienia:
    6
    Punkty za osiągnięcia:
    3
    Miasto:
    Warszawa
    Witajcie, Kupiłem za punkty Alan Wake na xbox live us. Z listy tych gier które są bez blokady regionalnej.
    Owszem na tym konecie co miałem punkty (konto silver) działa, natomiast gdy chce włączyć gre na swoim koncie (GOLD PL) wyskakuje mi komunikat taki jak podałem powyżej. Proszę o podpowiedź co mam zrobić żeby grać w Alana na swoim koncie.
     
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. EmaXXXo

    EmaXXXo Banned Użytkownik

    Dołączył:
    Czerwiec 19, 2010
    Posty:
    20
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    Miasto:
    Wadowice
    Nie przenisołeś licensji..Przenieś ją lub graj na 2 pady..Pozdr
     
  4. haker10103

    haker10103 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Grudzień 11, 2010
    Posty:
    187
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    16
    Miasto:
    Jarocin
    Dokladnie. Lepiej przeniesc licencje i grac bez zadnego pierniczenia sie, niz na 2 pady.
     
  5. YoCar

    YoCar Banned Użytkownik

    Dołączył:
    Marzec 28, 2010
    Posty:
    24
    Polubienia:
    6
    Punkty za osiągnięcia:
    3
    Miasto:
    Warszawa
    tylko problem w tym że przeniosłem licencję i dalej nic. Nie wiem czy ja mam od nowa ściągać grę, czy co zrobić ? Dodatkowo zauważyłem że grając na koncie US muszę być ciągle podłączony do Xbox Live, dlaczego ?
     
  6. mojer

    mojer Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Lipiec 10, 2010
    Posty:
    114
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    16
    Maiałem podobny problem gdy zmieniałem dysk. ściągnąłem BF2 na dysk powtórnie i ****... nie chodzi. Dopiero skopiowanie gry ze starego dysku na nowy pozwoliło mi to ją uruchomić. Kupowałem konto z samą grą czy też punkty?
     
  7. bigosPL

    bigosPL Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Marzec 2, 2011
    Posty:
    135
    Polubienia:
    1
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Miasto:
    Łódź
    napisał, że konto z punktami więc jak mu każecie licencje przenosić?
     
  8. YoCar

    YoCar Banned Użytkownik

    Dołączył:
    Marzec 28, 2010
    Posty:
    24
    Polubienia:
    6
    Punkty za osiągnięcia:
    3
    Miasto:
    Warszawa
    w każdym razie licencje przeniosłem na swoja konsole,
     
  9. akir

    akir Xbox One Xbox One V.I.P Pomocnik Użytkownik PSforum.pl

    Dołączył:
    Grudzień 23, 2008
    Posty:
    12069
    Polubienia:
    1065
    Punkty za osiągnięcia:
    113
    Miasto:
    Bielsko-Biała
    Przeniosłeś licencję konta, teraz jeszcze pobierz na nowo grę, najlepiej nie kasując jej z hdd:)
     
  10. YoCar

    YoCar Banned Użytkownik

    Dołączył:
    Marzec 28, 2010
    Posty:
    24
    Polubienia:
    6
    Punkty za osiągnięcia:
    3
    Miasto:
    Warszawa
    Dziękuje, Działa :). Zamykam temat
     
Wczytywanie...

Poleć forum