1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

Nie można uruchomić gry pobierz ją ponownie

Temat na forum 'Sprzęt' rozpoczęty przez Skay, Kwiecień 9, 2010.

  1. Skay

    Skay Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Maj 9, 2009
    Posty:
    34
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    Witam Was mam problem posiadam grę GTA SAN ANDREAS jest to kopia podmieniłem w plik językowy z angielskiego na polski i gdy płyta została wypalona i włożona do xboxa 360 pojawia się komunikat nie można uruchomić gry pobierz ją ponownie. Dodam, że mam zainstalowany emulator. Nie wiem w czym jest problem czy to przez to, że zmodyfikowałem plik gry proszę Was o szybką odpowiedź i Pozdrawiam

    Skay :)

    PS: Jeśli napisałem w złym dziale to proszę Moderatora o przeniesienie :)
     
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. mistrzmtb

    mistrzmtb Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Listopad 22, 2009
    Posty:
    726
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    16
    Miasto:
    Zielona Gora
    Wgraj najnowszego dasha mi chodzi bez emulatora. Może to tez być wina tego, że podmieniłeś pliki.
     
  4. Skay

    Skay Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Maj 9, 2009
    Posty:
    34
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    Witam dziękuję za odpowiedź mam jeszcze jedno pytanie skąd masz Gta San Andreas bo ja z tąd http://xboxforum.pl/pozostale-%BCrodla-f26/grand-theft-auto-san-andreas-24066.html od użytkownika krysto68. Gta z tych linków ma dość duży rozmiar a z tego co pamiętam Gta na xboxa powinno zajmować znacznie mnniej. Proszę o odpowiedź i pozdrawiam

    Skay
     
  5. borciuh

    borciuh Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Grudzień 18, 2008
    Posty:
    155
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    16
    Miasto:
    Pabianice
    masz oryginalny dysk czy masz WD jak WD to przez to ci nie działa
     
  6. Skay

    Skay Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Maj 9, 2009
    Posty:
    34
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    Wd scorpio 2500bevt ale ma wszystkie partycję :) Dla emulatora również oczywiście
     
  7. czhgz

    czhgz Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Luty 13, 2010
    Posty:
    19
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    żebym mógł zagrać w grę z 1 X to muszę mieć przerobioną konsole ?
     
  8. czhgz

    czhgz Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Luty 13, 2010
    Posty:
    19
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
  9. mistrzmtb

    mistrzmtb Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Listopad 22, 2009
    Posty:
    726
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    16
    Miasto:
    Zielona Gora
    czhgz po pierwsze edytuj posty, po drugie tak musisz mieć przerobioną. Skay ja mam z tej strony XBOX360 ISO - XBOX 360 GAMES nie pamiętam od kogo dokładnie pobierałem.
     
  10. xedi

    xedi Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Maj 15, 2010
    Posty:
    8
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Pobrałem z neta skate 2 zgrałem ją na płytke ale gdy chcem ją uruchomić to pisze że nie morzna uruchomić gry .pobierz ją ponownie i co mam robic
     
Wczytywanie...

Poleć forum